Стартувала кампанія декларування

Стартувала кампанія декларування       
         Звертаємо Вашу увагу на те, що з 1 січня 2022 року стартувала кампанія декларування 2022 року.
        Деклараційна кампанія триватиме 3 місяці впродовж січня-березня включно. Останнім днем подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування (далі – декларація) буде 31 березня 2022 року.
        Для того, щоби вам було максимально комфортно розпочати черговий етап декларування 2022 року Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) підготувало оновлену редакцію роз’яснень, що охоплює понад 200 найпоширеніших питань.
        У роз’ясненнях можна знайти відповіді як на традиційні питання про те, як правильно декларувати спадщину, так і на ті, які почали виникати в декларантів лише минулого року: наприклад, чи потрібно декларувати «ковідну тисячу», як дізнатися назву вашої територіальної громади для заповнення адресних блоків, як декларувати майно, яке ви взяли в лізинг, чи потрібно декларувати аліменти, та інші. 
         Нагадуємо, що з 1 грудня запрацювала нова форма декларації. У роз’ясненнях ви можете знайти як заповнювати змінені чи нові блоки, що з’явилися у формі. Наприклад, НАЗК розповідає, як правильно заповнити блок «Для посвідчення особи за кордоном. Для того, щоб ознайомитися з новими блоками та правилами їх заповнення, ви також можете скористатися Порядком заповнення декларації.
        З роз’ясненнями можна ознайомитися в Базі знань НАЗК за посиланням. 

Додати коментар

  • Адреси Інтернет та e-mail будуть автоматично перетворені на лінки.
  • Дозволені теги HTML: <p> <a> <span> <div> <h1> <h2> <h3> <h4> <h6> <h6> <em> <map> <area> <hr> <br> <br /> <i> <strong> <b> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tr> <td> <img> <b> <u> <font> <del> <ins> <sub> <sup> <quote> <blockquote> <pre> <address> <code> <cite> <embed> <object> <strike> <caption> <table> <tbody>
  • Рядки і параграфи з нового рядка робляться автоматично.

Більше інформації про форматування

CAPTCHA - захист від спаму та роботів
Це питання служить для "відсіювання" автоматичних рекламних розсилок.
11 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.