Звернення голови районної ради з нагоди Дня пам’яті жертв голодоморів

 
Шановні жителі Сарненщини!
 
        У четверту суботу листопада в Україні щорічно відзначається скорботна пам’ятна дата – День пам’яті жертв Голодоморів.
        У XX столітті Україна пережила три голодомори, проте саме Голодомор 1932-1933 років був наймасовішим і найжорстокішим. Немислимий за своїми масштабами геноцид забрав життя, за різними оцінками, від 4 до 10 млн людей.
        Сьогодні наш обов'язок – зробити все, аби пам'ять про невинно убієнних була живою для нинішніх та прийдешніх поколінь, аби ніколи не допустити подібного на українській землі. Адже, голодомор назавжди змінив хід історії українського народу. Він став одним із найважчих випробувань, що випали на нашу долю.
        Схилімо голови в глибокій жалобі і запалімо свічі пам’яті за тими, хто загинув голодною смертю, став жертвою репресій тоталітарного режиму. Збережімо мир та суспільну злагоду в соборній незалежній Україні!
 
З повагою,
голова Сарненської районної ради
Ярослав ЯКОВЧУК
 

Додати коментар

  • Адреси Інтернет та e-mail будуть автоматично перетворені на лінки.
  • Дозволені теги HTML: <p> <a> <span> <div> <h1> <h2> <h3> <h4> <h6> <h6> <em> <map> <area> <hr> <br> <br /> <i> <strong> <b> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tr> <td> <img> <b> <u> <font> <del> <ins> <sub> <sup> <quote> <blockquote> <pre> <address> <code> <cite> <embed> <object> <strike> <caption> <table> <tbody>
  • Рядки і параграфи з нового рядка робляться автоматично.

Більше інформації про форматування

CAPTCHA - захист від спаму та роботів
Це питання служить для "відсіювання" автоматичних рекламних розсилок.
1 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.