1 мільйон гривень з обласного бюджету передбачено на встановлення кисневої системи лікувального газопостачання в Сарненській ЦРЛ

 
        В Сарненській центральній районній лікарні для лікування хворих на COVID-19 передбачено 120 ліжко-місць, з яких 90 основних та 30 резервних. Для встановлення медичного обладнання по об’єкту «встановлення (монтаж) кисневої системи лікувального газопостачання у санітарній частині - інфекційному відділенні, терапевтичному корпусі за адресою Рівненська обл., Сарненський р-н., місто Сарни, вул. Технічній, 1 та будівлі райлікарні двоповерховій, за адресою Рівненська обл., Сарненський р-н., місто Сарни, вул. Ярослава Мудрого, 3 комунального некомерційного підприємства «Сарненська центральна районна лікарня» Сарненськоі міської ради» не вистачало 1 млн грн.
        Саме тому голова районної ради Ярослав Яковчук звернувся до голови Рівненської обласної ради Сергія Кондрачука щодо виділення відповідної суми коштів на завершення вищезазначеного проєкту.
        На черговій сесії обласної ради депутати підтримали внесення змін до Обласної програми з запобігання поширенню, діагностики та лікування на території Рівненської області коронавірусу COVID-19 на 2021-2022 роки. У межах змін 1 млн грн спрямували на встановлення кисневої системи лікувального газопостачання в Сарненській центральній районній лікарні.

Додати коментар

  • Адреси Інтернет та e-mail будуть автоматично перетворені на лінки.
  • Дозволені теги HTML: <p> <a> <span> <div> <h1> <h2> <h3> <h4> <h6> <h6> <em> <map> <area> <hr> <br> <br /> <i> <strong> <b> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tr> <td> <img> <b> <u> <font> <del> <ins> <sub> <sup> <quote> <blockquote> <pre> <address> <code> <cite> <embed> <object> <strike> <caption> <table> <tbody>
  • Рядки і параграфи з нового рядка робляться автоматично.

Більше інформації про форматування

CAPTCHA - захист від спаму та роботів
Це питання служить для "відсіювання" автоматичних рекламних розсилок.
3 + 5 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.