Вітання голови районної ради з Днем студента

 
17 листопада відзначається День студента - свято молодості,
творчості, пошуку та відкриттів!
 
        Бути студентом – означає бути незалежним, неупередженим, безстрашним, вірити в свої сили. Адже для Вас, молодих та сміливих, нічого недосяжного немає.
     Це найцікавіший і водночас дуже відповідальний етап у житті кожної людини, коли закладаються основи майбутніх професійних та життєвих успіхів. Зараз у кожного з вас формується світогляд, відбувається становлення як фахівця. Тому намагайтеся почерпнути якомога більше знань, корисного та пізнавального. Не втрачайте можливості навчатися та самовдосконалюватися.
       Тож вітаю усіх студентів Сарненщини зі святом! Бажаю вам, шановні юнаки і дівчата, щасливих і безхмарних життєвих обріїв, міцного здоров’я, щастя і добробуту, наполегливості у досягненні мети, віри у власні сили і творчих здобутків!
 
З повагою,
голова Сарненської районної ради
Ярослав ЯКОВЧУК
 

Додати коментар

  • Адреси Інтернет та e-mail будуть автоматично перетворені на лінки.
  • Дозволені теги HTML: <p> <a> <span> <div> <h1> <h2> <h3> <h4> <h6> <h6> <em> <map> <area> <hr> <br> <br /> <i> <strong> <b> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tr> <td> <img> <b> <u> <font> <del> <ins> <sub> <sup> <quote> <blockquote> <pre> <address> <code> <cite> <embed> <object> <strike> <caption> <table> <tbody>
  • Рядки і параграфи з нового рядка робляться автоматично.

Більше інформації про форматування

CAPTCHA - захист від спаму та роботів
Це питання служить для "відсіювання" автоматичних рекламних розсилок.
4 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.