На Сарненщині з робочим візитом побував голова Рівненської обласної ради

        20 жовтня голова районної ради Ярослав Яковчук разом із головою Рівненської обласної ради Сергієм Кондрачуком та депутатом обласної ради Василем Яніцьким відвідали заклади Сарненщини.
        Спочатку побували в нещодавно відремонтованому приймальному відділенні КНП «Сарненська ЦРЛ». У ході спілкування з головним лікарем закладу Василем Іванюком стало відомо, що найболючішою проблемою на сьогодні є нестача коштів на під’єднання до кисню 90 ліжок для хворих на COVID-19. Для лікування хворих у закладі передбачено 120 ліжко-місць, з яких 90 основних та 30 резервних. Для забезпечення централізованого киснепостачання до ліжок потрібно близько 2,8 млн грн. Наразі на завершення проєкту не вистачає 1 млн грн.
        Також відвідали амбулаторії загальної практики сімейної медицини у селах Ремчиці та Костянтинівка, комунальний заклад «Чудельська спеціальна школа № 1 І-ІІ ступенів» Рівненської обласної ради, де директор закладу Надія Мельник розповіла про потребу школи в облаштуванні внутрішніх санвузлів в одному з корпусів закладу.

Організаційний відділ районної ради

Додати коментар

  • Адреси Інтернет та e-mail будуть автоматично перетворені на лінки.
  • Дозволені теги HTML: <p> <a> <span> <div> <h1> <h2> <h3> <h4> <h6> <h6> <em> <map> <area> <hr> <br> <br /> <i> <strong> <b> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tr> <td> <img> <b> <u> <font> <del> <ins> <sub> <sup> <quote> <blockquote> <pre> <address> <code> <cite> <embed> <object> <strike> <caption> <table> <tbody>
  • Рядки і параграфи з нового рядка робляться автоматично.

Більше інформації про форматування

CAPTCHA - захист від спаму та роботів
Це питання служить для "відсіювання" автоматичних рекламних розсилок.
9 + 4 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.