Вітання голови районної ради з Днем захисників і захисниць України, Днем Українського козацтва та зі святом Покрови Пресвятої

        Шановні жителі Сарненського району!
        Прийміть щирі вітання із Днем захисників і захисниць України, Днем Українського козацтва та зі святом Покрови Пресвятої Богородиці!
        День захисників і захисниць України – це свято нескорених, бо, незважаючи на всі випробування, дух українського народу не вдається зламати жодному з ворогів.
        Захисники і захисниці України – це ті, для кого поняття – честь, гідність, сила, витримка і відповідальність – не просто слова. Це ті, хто готовий не на словах, а на ділі повсякчас захищати свою родину, свій народ, свою країну.
        Це свято органічно поєднується з відзначенням свята Покрови Пресвятої Богородиці, Дня Українського козацтва і символізує незламний дух, вікові традиції та глибоку духовність українського народу.
        Схиляємо голови перед тими, хто довів високе звання Захисника власною кров’ю і доземно вклоняємось тим, хто заплатив за це своїм життям. Вшановуємо міцність духу наших славних предків та пишаємось хоробрістю сучасних героїв – захисників та захисниць української землі!
        Бажаю міцного здоров’я на довгі роки, злагоди, добра і миру, успіхів, незгасимої енергії, завзяття та сили, душевного спокою й покровительства Пресвятої Богородиці в усіх справах та починаннях. Мирного неба над головою усім нам.
        Слава Україні! Героям слава!

З повагою,
голова районної ради
Ярослав ЯКОВЧУК

Додати коментар

  • Адреси Інтернет та e-mail будуть автоматично перетворені на лінки.
  • Дозволені теги HTML: <p> <a> <span> <div> <h1> <h2> <h3> <h4> <h6> <h6> <em> <map> <area> <hr> <br> <br /> <i> <strong> <b> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tr> <td> <img> <b> <u> <font> <del> <ins> <sub> <sup> <quote> <blockquote> <pre> <address> <code> <cite> <embed> <object> <strike> <caption> <table> <tbody>
  • Рядки і параграфи з нового рядка робляться автоматично.

Більше інформації про форматування

CAPTCHA - захист від спаму та роботів
Це питання служить для "відсіювання" автоматичних рекламних розсилок.
6 + 13 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.