Вітання голови районної ради з Днем миру

Шановні жителі району, 21 вересня Україна відзначає День миру!
        Ще донедавна для всіх українців мир був повсякденною реальністю. Але нажаль вже восьмий рік поспіль ми відзначаємо цей день з тривогою за майбутнє України, її громадян, які стали на захист своєї Батьківщини, відстоюючи її цілісність, незалежність та процвітання.
        Сьогодні для нашої держави це свято є особливо значимим. Кожен свідомий українець мріє про якнайшвидше припинення бойових дій на сході України, про повернення рідних, близьких, друзів, про мирне небо над головою, про світле майбутнє дітей, про загоєння нестерпних ран в людських серцях.
        Найбільше щастя – це мир, коли люди живуть дружно та спокійно, земля не здригається від пострілів та вибухів, не ллються сльози горя та втрат.
        Сьогодні вітаю кожного жителя району з Днем миру! Зичу усім вам благополуччя, добробуту, впевненості у завтрашнім дні, віри у світле майбутнє та мирного неба.
 
З повагою,
голова Сарненської районної ради
Ярослав ЯКОВЧУК

Додати коментар

  • Адреси Інтернет та e-mail будуть автоматично перетворені на лінки.
  • Дозволені теги HTML: <p> <a> <span> <div> <h1> <h2> <h3> <h4> <h6> <h6> <em> <map> <area> <hr> <br> <br /> <i> <strong> <b> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tr> <td> <img> <b> <u> <font> <del> <ins> <sub> <sup> <quote> <blockquote> <pre> <address> <code> <cite> <embed> <object> <strike> <caption> <table> <tbody>
  • Рядки і параграфи з нового рядка робляться автоматично.

Більше інформації про форматування

CAPTCHA - захист від спаму та роботів
Це питання служить для "відсіювання" автоматичних рекламних розсилок.
3 + 12 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.