Відбулося засідання сесії районної ради.

        12 серпня 2021 року відбулось пленарне засідання позачергової п’ятої сесії Сарненської районної ради восьмого скликання, яке провів голова районної ради Ярослав Яковчук.
            В роботі пленарного засідання сесії із 42 депутатів районної ради взяли участь 26 депутатів.
        На порядок денний було винесено 40 питань, які були детально опрацьовані попередньо на засіданнях постійних комісій районної ради.
      В ході сесії депутати приділили особливу увагу питанню про внесення змін до районного бюджету Сарненського району на 2021 рік. Під час сесії прийнято ряд актуальних рішень. А саме: про стан законності, заходи щодо її зміцнення та результати діяльності Сарненської окружної прокуратури на території району за перше півріччя 2021 року; про стан боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку та результати службової діяльності Сарненського районного відділу поліції Головного управління Національної поліції в Рівненській області на території району за перше півріччя 2021 року; про стан підготовки житлово-комунального господарства району до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 років. Затверджені районні програми, заслухані звіти про виконання програм.
     В «Різному» депутатами були озвучені зауваження та пропозиції. Зокрема щодо організації гарячого харчування дітей в навчальних закладах, забезпечення Сарненської центральної лікарні необхідним обладнанням для лікування хворих на COVID-19, організації належного контролю зі сторони Сарненської міської ради за встановленим графіком тренувань в спорткомплексі «Сарни-Арена» задля забезпечення можливості охоплення більшої кількості молодих людей, бажаючих відвідувати спорткомплекс та для створення найбільш комфортних умов для залучення дітей до занять спортом.
  

Організаційний відділ районної ради.

Додати коментар

  • Адреси Інтернет та e-mail будуть автоматично перетворені на лінки.
  • Дозволені теги HTML: <p> <a> <span> <div> <h1> <h2> <h3> <h4> <h6> <h6> <em> <map> <area> <hr> <br> <br /> <i> <strong> <b> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tr> <td> <img> <b> <u> <font> <del> <ins> <sub> <sup> <quote> <blockquote> <pre> <address> <code> <cite> <embed> <object> <strike> <caption> <table> <tbody>
  • Рядки і параграфи з нового рядка робляться автоматично.

Більше інформації про форматування

CAPTCHA - захист від спаму та роботів
Це питання служить для "відсіювання" автоматичних рекламних розсилок.
5 + 7 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.