Продовжили роботу постійні комісії Сарненської районної ради

       10 серпня 2021 року продовжили роботу постійні комісії районної ради. Цього дня відбулось засідання постійної комісії з питань освіти, культури і духовності, молодіжної політики, фізичної культури, спорту та туризму.
        Засідання комісії відкрила та провела голова комісії Наталія Ткачук.
        Участь у роботі комісії взяв голова районної ради Ярослав Яковчук.
      Депутати детально опрацювали проекти рішень, включені до порядку денного засідання.
     Члени комісії розглянули питання про звіти щодо виконання раніше затверджених районною радою програм, термін дії яких завершився. А саме: Програми розвитку фізичної культури і спорту в Сарненському районі на 2018-2020 роки, Комплексної програми забезпечення діяльності громадських формувань з охорони громадського порядку в Сарненському районі на 2017-2020 роки, районної Комплексної програми профілактики правопорушень та боротьби із злочинністю на 2016-2020 роки.
     Депутати проаналізували хід виконання чинних програм, зокрема Програми сприяння розвитку громадянського суспільства в Сарненському районі на 2017-2021 роки та районної програми військово-патріотичного виховання та підготовки молоді до служби в Збройних Силах України та інших військових формувань на 2018-2021 роки.
  При розгляді питання «Про Районну комплексну програму профілактики правопорушень та боротьби із злочинністю на 2021-2023 роки» депутатами була озвучена та підтримана пропозиція про внесення змін до відповідного проєкту рішення.
         Також члени комісії погодили питання про зняття з контролю рішень районної ради, що виконані або термін виконання яких минув.
         Засідання постійної комісії пройшло оперативно та злагоджено.
 
                   

Додати коментар

  • Адреси Інтернет та e-mail будуть автоматично перетворені на лінки.
  • Дозволені теги HTML: <p> <a> <span> <div> <h1> <h2> <h3> <h4> <h6> <h6> <em> <map> <area> <hr> <br> <br /> <i> <strong> <b> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tr> <td> <img> <b> <u> <font> <del> <ins> <sub> <sup> <quote> <blockquote> <pre> <address> <code> <cite> <embed> <object> <strike> <caption> <table> <tbody>
  • Рядки і параграфи з нового рядка робляться автоматично.

Більше інформації про форматування

CAPTCHA - захист від спаму та роботів
Це питання служить для "відсіювання" автоматичних рекламних розсилок.
2 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.