У Сарнах відзначили День міста

        21 червня Сарненська міська громада відзначила День міста.
        В цей день для сарненців та гостей було підготовлено насичену програму культурно-розважальних заходів на різні смаки та вподобання.
        Розпочалася святкова програма зі святкового молебню за місто.
        На початку урочистої частини, яка відбулась на центральній площі, жителів та гостей міста привітали керівники міста, району, області, народні депутати України, представники духовенства, інші поважні гості.
     В рамках святкування Дня міста відбулося нагородження кращих мешканців Сарненщини у різних номінаціях.
        Голова районної ради Ярослав Яковчук, який взяв участь у святковому заході, також нагородив Грамотами районної ради талановитих жителів міста. У вітальному слові Ярослав Володимирович зазначив, що завдяки наполегливій щоденній праці усіх мешканців, місто набуває сучасного вигляду, стає гарним, комфортним для життя та побажав жителям та гостям міста Сарни добра, родинного затишку, мирного неба над головою, подальшого процвітання нашого прекрасного міста.
Організаційний відділ районної ради

Додати коментар

  • Адреси Інтернет та e-mail будуть автоматично перетворені на лінки.
  • Дозволені теги HTML: <p> <a> <span> <div> <h1> <h2> <h3> <h4> <h6> <h6> <em> <map> <area> <hr> <br> <br /> <i> <strong> <b> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tr> <td> <img> <b> <u> <font> <del> <ins> <sub> <sup> <quote> <blockquote> <pre> <address> <code> <cite> <embed> <object> <strike> <caption> <table> <tbody>
  • Рядки і параграфи з нового рядка робляться автоматично.

Більше інформації про форматування

CAPTCHA - захист від спаму та роботів
Це питання служить для "відсіювання" автоматичних рекламних розсилок.
11 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.