У ПОСТІЙНИХ КОМІСІЯХ РАЙОННОЇ РАДИ

 

    Відповідно до затвердженого президією районної ради графіку, сьогодні, 13 травня, розпочали свою роботу постійні комісії районної ради з розгляду питань чергової четвертої сесії районної ради.
   Так, о 10.00 зібрались на засідання члени постійної комісії районної ради з питань освіти, культури і духовності, молодіжної політики, фізичної культури, спорту та туризму (голова комісії  Наталія Ткачук). Участь у роботі комісії взяв голова районної ради  Ярослав Яковчук.
    Заслухавши доповідачів й обговоривши основні питання порядку денного, погодили проєкти  рішень районної ради з питань: «Про звіт щодо здійснення Сарненською райдержадміністрацією  делегованих районною радою повноважень у 2020 році», «Про внесення змін до Плану роботи районної ради на 2021 рік», «Про передачу майна спільної власності територіальних громад Сарненського району», «Про передачу індивідуально визначеного майна, яке належить до спільної власності територіальних громад Сарненського району та перебуває на балансі відділу освіти Сарненської районної державної адміністрації», «Про звіт щодо виконання      районної програми «Забезпечення пільгового проїзду учнів до місця навчання і додому» на 2020 рік», «Про  звіт щодо виконання районної цільової програми соціально-правового захисту дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах, на 2018 – 2020 роки», та вирішили винести їх на розгляд пленарного засідання.
   А з 11 години в малій залі засідань районної ради продовжила роботу з розгляду питань порядку денного четвертої сесії районної ради, віднесених до її відання, постійна комісія з питань охорони здоров’я, материнства і дитинства та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи (голова комісії Зоряна Кіранчук). Зокрема, крім загальних питань, розглянули та погодили проєкти рішень районної ради з профільних питань: «Про звіт щодо виконання районної програми забезпечення надання медичної допомоги хворим із ураженням  органів опори та руху на 2016 – 2020 роки» та «Про звіт щодо виконання районної програми розвитку паліативної допомоги та догляду в Сарненському районні на 2015 – 2020 роки».
   Також предметом розгляду обох комісій стали звіти щодо виконання окремих районних програм, затверджених у попередні періоди, які виконані та термін дії яких завершився. Взявши надані інформації до відома, комісії запропонували зняти з контролю зазначені програми та відповідні рішення районної ради у зв’язку із завершенням терміну дії або втратою чинності, а також рекомендували виконавчому апарату Сарненської районної ради підготувати відповідний проєкт рішення районної ради.
 
Оргвідділ районної ради

 

Додати коментар

  • Адреси Інтернет та e-mail будуть автоматично перетворені на лінки.
  • Дозволені теги HTML: <p> <a> <span> <div> <h1> <h2> <h3> <h4> <h6> <h6> <em> <map> <area> <hr> <br> <br /> <i> <strong> <b> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tr> <td> <img> <b> <u> <font> <del> <ins> <sub> <sup> <quote> <blockquote> <pre> <address> <code> <cite> <embed> <object> <strike> <caption> <table> <tbody>
  • Рядки і параграфи з нового рядка робляться автоматично.

Більше інформації про форматування

CAPTCHA - захист від спаму та роботів
Це питання служить для "відсіювання" автоматичних рекламних розсилок.
2 + 5 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.