Вітання голови районної ради Ярослава Яковчука з Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні й Днем пам'яті тa примирення

Дорогі ветерани і жителі району!
 
        В історії нашої держави, в історії нашого народу є дати, яких ніколи не забути. Серед таких 8 та 9 травня – День пам’яті та примирення і День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.
        Ці свята шановані для кожної родини. Бо немає жодної з них, яка б не відправила на війну когось із своїх рідних. І хоч минають роки, проходять десятиліття, та велич подвигу не меркне, а імена солдатів-фронтовиків передаються з покоління в покоління.
        Вже давно відгриміла та війна, після якої мирне життя набрало обертів. Та сьогодні, через 76 років від дня Перемоги над нацизмом, народ України знов захищає здобуту свободу та цілісність держави, проявляючи мужність і героїзм, як в роки Другої світової війни.
        День Перемоги – свято, яке всіх згуртовує. Це світлий день всіх поколінь, він об’єднує батьків та дітей, ветеранів та молодь.
        З нагоди Дня Перемоги бажаю Вам добра та злагоди!
        Нехай на нашій землі знову запанує мир та спокій. Хай не болять Ваші рани, здоровими і щасливими ростуть Ваші діти та онуки. Бажаю Вам міцного здоров’я, бадьорості духу, довгих літ щасливого та мирного життя.
        Світла і вічна пам'ять загиблим воїнам! Честь і слава живим героям!
 
З повагою,
голова Сарненської районної ради
Ярослав ЯКОВЧУК

Додати коментар

  • Адреси Інтернет та e-mail будуть автоматично перетворені на лінки.
  • Дозволені теги HTML: <p> <a> <span> <div> <h1> <h2> <h3> <h4> <h6> <h6> <em> <map> <area> <hr> <br> <br /> <i> <strong> <b> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tr> <td> <img> <b> <u> <font> <del> <ins> <sub> <sup> <quote> <blockquote> <pre> <address> <code> <cite> <embed> <object> <strike> <caption> <table> <tbody>
  • Рядки і параграфи з нового рядка робляться автоматично.

Більше інформації про форматування

CAPTCHA - захист від спаму та роботів
Це питання служить для "відсіювання" автоматичних рекламних розсилок.
3 + 4 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.