1 вересня -День знань

 

                                    Дорогі діти, шановні батьки та вчителі!
    Прийміть  найщиріші вітання з Днем знань і початком нового навчального року.
   Цей день є визначним і радісним святом для кожного з нас. Адже він знаменує початок нових знань, досягнення нових успіхів на шкільній ниві. Для когось цей навчальний рік буде останнім і вирішальним, він прокладе межу між дитинством і дорослим життям. А для когось свято Першого дзвоника буде першим у житті. Із нього розпочнеться цікаве шкільне життя. Перший навчальний рік, перший дзвоник, перший урок, перша вчителька, перша оцінка на шляху до Країни Знань.
   Бажаю всім школярам, студентам на цьому шляху підкорити нові вершини, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Я переконаний, ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті, а сприятимуть цьому високі стандарти української освіти, рівні можливості в її здобутті для кожної дитини, що нині є пріоритетом державної політики.
   Нехай цей навчальний рік відкриє перед молоддю нові горизонти пізнання себе та світу, вчителів надихне успіхами вихованців, батьків – гордістю за своїх дітей. Бажаю вам щастя і здоровя, невичерпної енергії та творчих здобутків. Вірю разом з вами у щасливу долю України.
   Щасти всім у новому навчальному році!
 Руслан Серпенінов,
голова  районної ради

 

Додати коментар

  • Адреси Інтернет та e-mail будуть автоматично перетворені на лінки.
  • Дозволені теги HTML: <p> <a> <span> <div> <h1> <h2> <h3> <h4> <h6> <h6> <em> <map> <area> <hr> <br> <br /> <i> <strong> <b> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tr> <td> <img> <b> <u> <font> <del> <ins> <sub> <sup> <quote> <blockquote> <pre> <address> <code> <cite> <embed> <object> <strike> <caption> <table> <tbody>
  • Рядки і параграфи з нового рядка робляться автоматично.

Більше інформації про форматування

CAPTCHA - захист від спаму та роботів
Це питання служить для "відсіювання" автоматичних рекламних розсилок.
8 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.