"БУДЬТЕ МИЛОСЕРДНІ ТА НЕБАЙДУЖІ, БЕРЕЖІТЬ ОДНЕ ОДНОГО"

Д о р о г і к р а я н и!
        Прийміть сердечні вітання зі Світлим Христовим Воскресінням! З нагоди великого свята Воскресіння Христового прийміть щирі вітання і побажання Божого благословення, здоров'я і добробуту! Сердечно бажаю, щоб переможний дух надії, радості, всепрощення і надалі супроводжував Вас і Вашу родину, давав сили, енергію, наснагу для добрих і корисних справ заради процвітання нашої Батьківщини.
 
         У цей день ми дякуємо Господу Богу за те, що у дні випробувань ми відчували його захист і підтримку. Сьогодні Божа благодать наповнює нас, щоб дати нові сили і зміцнити нашу віру. Бо Господь і є саме життя. Живучи згідно з Його заповідями, ми не загубимося в дорозі, шукаючи шлях до миру, душевного спокою, успіху і перемог. Нехай Господь допоможе нам у наших справах, тому що вони робляться з відкритим серцем.
 
        Величне свято Воскресіння Христового спонукає кожного із нас ще раз замислитися над вічними цінностями християнської моралі, дає нам добру нагоду наповнити свої серця любов’ю і добротою, зміцнює кожного з нас духовно. З настанням Пасхальних днів пробуджується не тільки земля, а й усі людські надії й сподівання на добру долю. Направимо наші молитви на добрі справи, світлі помисли, відродження Української Нації і ствердження Української Держави.
 
        У дні Світлого Христового Воскресіння бажаю Вам і Вашим родинам відчути у повній мірі Боже благословіння та родинне тепло. Нехай Ваше життя буде яскравим, як великодній рушник, веселим, як українська писанка, прекрасним як весна. Нехай Великодні дзвони принесуть у Вашу оселю віру, надію та любов.
         Христос Воскрес! Воістину Воскрес!
 
Руслан Серпенінов,
голова районної ради

Додати коментар

  • Адреси Інтернет та e-mail будуть автоматично перетворені на лінки.
  • Дозволені теги HTML: <p> <a> <span> <div> <h1> <h2> <h3> <h4> <h6> <h6> <em> <map> <area> <hr> <br> <br /> <i> <strong> <b> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tr> <td> <img> <b> <u> <font> <del> <ins> <sub> <sup> <quote> <blockquote> <pre> <address> <code> <cite> <embed> <object> <strike> <caption> <table> <tbody>
  • Рядки і параграфи з нового рядка робляться автоматично.

Більше інформації про форматування

CAPTCHA - захист від спаму та роботів
Це питання служить для "відсіювання" автоматичних рекламних розсилок.
13 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.