28 травня – 133 річниця з дня заснування міста Сарни

        Дорогі сарненці та гості міста!
Старовинне і водночас сучасне, рідне та інколи таке незнайоме й таємниче, зі своїми архітектурними традиціями, колоритними звичаями і талановитими людьми. Таким є наше рідне місто Сарни для всіх тих, хто його любить, шанує та береже.
        У цей день кожен з нас відчуває себе частиною великої родини. Це свято об’єднує усіх, кому дорогі наші Сарни. Наше місто славиться людьми – талановитими, щирими, добрими й працьовитими, які створюють його матеріальне й духовне сьогодення та майбутнє.
        Впевнений, що запорукою вагомих трудових та суспільних здобутків міста є Ваша, дорогі сарненці, самовіддана праця та велика любов до рідного міста. За рік, що минув, ми довели, що ми –громада. сильна своєю єдністю, яка може стояти за свої інтереси. Я дуже вдячний усім за це. Переконаний – разом ми досягнемо іще вагоміших результатів у поліпшенні життя людей, примножимо славу нашої землі, працюючи на перспективу розвитку Сарненщини.
        Бажаю всім міцного здоров’я, натхнення й творчого підходу до виконання будь-якої справи. Всім Вам і Вашим сім’ям любові і добра, радості і щастя, процвітання і миру. А саме головне – щоб над нашим містом завжди сяяло тепле сонце та розливалося своєю блакиттю мирне небо над нашими головами. Всім Вам міцного здоров’я. Нехай це свято, яке демонструє унікальність, здобутки та успіхи громади, надихає владу і жителів на спільні дії задля розвитку і процвітання міста як невід’ємної частини єдиної, неподільної України.
        Хай квітне наше рідне місто Сарни!
        Хай мир, добробут, суспільна злагода, взаємна повага та довіра панують серед сарненців. З Днем народження, рідне місто!
 
Руслан Серпенінов,
голова районної ради

Додати коментар

  • Адреси Інтернет та e-mail будуть автоматично перетворені на лінки.
  • Дозволені теги HTML: <p> <a> <span> <div> <h1> <h2> <h3> <h4> <h6> <h6> <em> <map> <area> <hr> <br> <br /> <i> <strong> <b> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tr> <td> <img> <b> <u> <font> <del> <ins> <sub> <sup> <quote> <blockquote> <pre> <address> <code> <cite> <embed> <object> <strike> <caption> <table> <tbody>
  • Рядки і параграфи з нового рядка робляться автоматично.

Більше інформації про форматування

CAPTCHA - захист від спаму та роботів
Це питання служить для "відсіювання" автоматичних рекламних розсилок.
5 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.