8 березня - Міжнародний день прав жінок і миру

 

Любі, милі, чарівні і прекрасні наші жінки!
        З ледь відчутним весняним подихом приходить до нас чудове жіноче свято – 8 Березня. Цей день несе у світ ніжність і красу. Адже усе найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія, кохання, пов’язане з жінкою.
         Все найпрекрасніше на землі пов’язане з вічним і незабутнім образом жінки-матері, жінки-громадського діяча, жінки-трудівниці, вірної подруги, слухняної, працьовитої доньки, тобто - найчарівнішої, найенергійнішої, завжди привабливої і за необхідності вимогливої половини людства.
        Жінки віддавна є надійною опорою на роботі, у соціальній сфері, у сім’ї і господарстві. Сучасне, динамічне життя не обходиться без активної участі жінок, професійна компетенція яких впродовж 20 століття практично зрівнялася з чоловіками, а в 21 столітті вочевидь випереджає сильну стать. Невичерпна енергія й оптимізм жінок, материнська лагідність і турбота про дітей постійно додають снаги нам у складні часи. Ніжні, працьовиті руки, добре, чуйне серце, неперевершена врода наших поліських жінок є справжньою окрасою народу України, гордістю і надією молодої держави.
         Лише поряд з Вами чоловіки цілої планети почувають себе справжніми лицарями, захисниками і джентльменами, діячами і переможцями заради єдиного ніжного погляду і найкращих, щирих почуттів.
         Прийміть мої щирі, теплі і сердечні вітання з нагоди цього чудового свята і дозвольте побажати Вам, дорогі і неповторні, добрі, ласкаві і незламні землячки, міцного здоров’я, земного щастя, пишної краси, успіхів у всіх справах, матеріального добробуту, сімейної злагоди, вдячних дітей і святкового настрою.
         Хай вічне кохання і щастя материнства осяюють Ваше життя!
         З весною Вас, чарівниці і господині! Нехай все Ваше життя буде теплим, квітучим і гарним, як справжня весна!

          Руслан Серпенінов,
         голова районної ради

Додати коментар

  • Адреси Інтернет та e-mail будуть автоматично перетворені на лінки.
  • Дозволені теги HTML: <p> <a> <span> <div> <h1> <h2> <h3> <h4> <h6> <h6> <em> <map> <area> <hr> <br> <br /> <i> <strong> <b> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tr> <td> <img> <b> <u> <font> <del> <ins> <sub> <sup> <quote> <blockquote> <pre> <address> <code> <cite> <embed> <object> <strike> <caption> <table> <tbody>
  • Рядки і параграфи з нового рядка робляться автоматично.

Більше інформації про форматування

CAPTCHA - захист від спаму та роботів
Це питання служить для "відсіювання" автоматичних рекламних розсилок.
14 + 4 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.