№ 181 "Про порядок денний позачергової восьмої сесії Сарненської районної ради восьмого скликання"

РІШЕННЯ


 
від 27 січня 2022 року                                                  м. Сарни                                                                  № 181
 
 
Про порядок денний
позачергової восьмої
сесії Сарненської
районної ради
восьмого скликання
 
 
        Відповідно до частини 15 статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та статті 2.13 Регламенту районної ради, районна рада
ВИРІШИЛА:
        Затвердити порядок денний позачергової восьмої сесії Сарненської районної ради восьмого скликання:
        1. Про звіт голови Сарненської районної ради про свою діяльність.
        2. Про звіт щодо виконання районного бюджету Сарненського району за 2021 року.
        3. Про внесення змін до Програми підвищення ефективності виконання повноважень органами виконавчої влади щодо реалізації державної регіональної політики та впровадження реформ у Сарненському районі на 2021-2023 роки.
        4. Про внесення змін до районного бюджету Сарненського району на 2022 рік (17316200000).
        5. Про районну Програму підготовки територіальної оборони та місцевого населення до участі в русі національного спротиву в Сарненському районі на 2022-2024 роки.
        6. Про районну Програму запобігання виникненню, ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій та протидії пожежам у природних екосистемах Сарненського району на 2022-2024 роки.
        7. Про стан законності, заходи щодо її зміцнення та результати діяльності Сарненської окружної прокуратури на території району протягом 2021 року.
        8. Про стан боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку та результати службової діяльності Сарненського районного відділу поліції Головного управління Національної поліції в Рівненській області на території району за 2021 рік.
        9. Про передачу транспортного засобу з комплектуючими ЗАЗ 110307 із спільної власності територіальних громад Сарненського району у комунальну власність Сарненської територіальної громади.
        10. Про безоплатну передачу земельної ділянки із спільної власності територіальних громад Сарненського району у комунальну власність Сарненської територіальної громади.
        11. Про передачу деякого нерухомого майна із спільної власності територіальних громад Сарненського району у комунальну власність Сарненської територіальної громади.
        12. Про внесення змін до рішень районної ради.
        13. Різне.
 
 
Голова ради                                                                                                         Ярослав ЯКОВЧУК

Додати коментар

  • Адреси Інтернет та e-mail будуть автоматично перетворені на лінки.
  • Дозволені теги HTML: <p> <a> <span> <div> <h1> <h2> <h3> <h4> <h6> <h6> <em> <map> <area> <hr> <br> <br /> <i> <strong> <b> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tr> <td> <img> <b> <u> <font> <del> <ins> <sub> <sup> <quote> <blockquote> <pre> <address> <code> <cite> <embed> <object> <strike> <caption> <table> <tbody>
  • Рядки і параграфи з нового рядка робляться автоматично.

Більше інформації про форматування

CAPTCHA - захист від спаму та роботів
Це питання служить для "відсіювання" автоматичних рекламних розсилок.
12 + 4 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.