№143 "Про оренду частини адмінприміщення Сарненської районної державної адміністрації, яке розміщене за адресою: м. Сарни, вул. Демократична,51"

РІШЕННЯ
 
 
від 12 серпня 2021 року                                                                                                                                                         № 143
 
 
Про оренду частини
адмінприміщення Сарненської
районної державної адміністрації,
яке розміщене за адресою: м. Сарни,
вул. Демократична,51
 
 
        Відповідно до Закону України «Про оренду державного та комунального майна», постанови Кабінету Міністрів України від 03 червня 2020 року № 483 «Деякі питання оренди державного та комунального майна», постанови Кабінету Міністрів України від 28 квітня 2021 року № 630 «Деякі питання розрахунку орендної плати за державне майно», керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради та враховуючи висновок постійної комісії з економічних питань, підприємництва, залучення інвестицій та комунальної власності від 29 липня 2021 року № 05-01.16, районна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
        1. Включити потенційний об’єкт оренди – частину адмінприміщення Сарненської районної державної адміністрації, яке розміщене за адресою: м. Сарни, вул. Демократична,51, площею 866,3 м², що є об’єктом спільної власності територіальних громад району та перебуває на балансі Сарненської районної ради Рівненської області до Переліку другого типувідповідно до Закону України «Про оренду державного та комунального майна».
        2. Передати в оренду без проведення аукціону з умовами, Сарненській районній державній адміністрації частину адмінприміщення Сарненської районної державної адміністрації, яке розміщене за адресою: м. Сарни, вул. Демократична,51, площею 866,3 м², що є об’єктом спільної власності територіальних громад району та перебуває на балансі Сарненської районної ради Рівненської області, строком на 5 років 6 місяців, у порядку та спосіб, визначеними чинним законодавством –для розміщення органу державної влади.
        3. Затвердити умови оренди частини адмінприміщення Сарненської районної державної адміністрації, яке розміщене за адресою: м. Сарни, вул. Демократична,51, площею 866,3 м², що є об’єктом спільної власності територіальних громад району та перебуває на балансі Сарненської районної ради Рівненської області, що додаються.
        4. Встановити орендну плату в розмірі 1 (одна) гривня в рік.
        5. У разі виникнення у потенційного орендаря потреби у наданні йому місць загального користування, в якому знаходиться предмет оренди (коридори, холи, велика та мала зала засідань тощо), додаткова умова про режим такого використання погоджується з Уповноваженим органом з питань, пов’язаних з передачею в оренду майна, що належить до спільної власності територіальних громад Сарненського району Рівненської області (постійна комісія Сарненської районної ради з економічних питань, підприємництва, залучення інвестицій та комунальної власності).
        6. Встановити, що орендна плата за користування місцями загального користування, в якому знаходиться предмет оренди (коридори, холи, велика та мала зала засідань тощо) дорівнює річній орендній платі.
        7. Затвердити висновок про вартість майна частини адмінприміщення Сарненської районної державної адміністрації, яке розміщене за адресою: м. Сарни, вул. Демократична,51, площею 866,3 м², що є об’єктом спільної власності територіальних громад району та перебуває на балансі Сарненської районної ради Рівненської області.
        8. Уповноваженому органу з питань, пов’язаних з передачею в оренду майна, що належить до спільної власності територіальних громад Сарненського району Рівненської області (постійна комісія Сарненської районної ради з економічних питань, підприємництва, залучення інвестицій та комунальної власності) оприлюднити це рішення та відповідний договір оренди вище зазначеного майна на офіційному веб сайті Сарненської районної ради та у електронній торговій системі.
        9. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з економічних питань, підприємництва, залучення інвестицій та комунальної власності (Іванюк В.П.).
 
 
Голова ради                                                                                                                                          Ярослав ЯКОВЧУК

Додати коментар

  • Адреси Інтернет та e-mail будуть автоматично перетворені на лінки.
  • Дозволені теги HTML: <p> <a> <span> <div> <h1> <h2> <h3> <h4> <h6> <h6> <em> <map> <area> <hr> <br> <br /> <i> <strong> <b> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tr> <td> <img> <b> <u> <font> <del> <ins> <sub> <sup> <quote> <blockquote> <pre> <address> <code> <cite> <embed> <object> <strike> <caption> <table> <tbody>
  • Рядки і параграфи з нового рядка робляться автоматично.

Більше інформації про форматування

CAPTCHA - захист від спаму та роботів
Це питання служить для "відсіювання" автоматичних рекламних розсилок.
9 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.