Вітання Ярослава Яковчука до Дня державної служби

        Шановні державні службовці!
Щиро вітаю Вас із професійним святом – Днем державної служби!
 
        Праця в державних органах, забезпечення виконання завдань і функцій держави – надзвичайно відповідальна справа, від виконання якої залежить успіх політичних, економічних та соціальних перетворень в нашій країні, благополуччя людей, їх відношення до влади.
 
        Державні службовці є головним фактором у забезпеченні якісної та ефективної діяльності органів державної влади, тому люди, які обрали державну службу, заслуговують на глибоку повагу, адже щоденно несуть на своїх плечах нелегку ношу відповідальності за добробут та майбутнє нашого народу.
 
        Довіра до влади починається з державного службовця, який відіграє роль посередника між нею і суспільством. Одним із основних пріоритетів національної політики є реформування державного управління, забезпечення прозорості в процесі прийняття владних рішень. Ці зміни покликані підвищити авторитет державної служби в Україні та піднести імідж нашої держави на міжнародній арені.
 
        Запорукою успішного виконання поставлених завдань будуть патріотизм, професіоналізм, порядність та практичний досвід, які й надалі будуть слугувати людям.
 
        Тож, нехай ваші рішення будуть мудрими, а щоденна робота викликає повагу та довіру громадян. Бажаю міцного здоров’я, щоб кожен день вашого життя був щасливим і радісним, а родинне тепло і затишок допомагали у виконанні почесного і відповідального професійного обов’язку.
 
 
З повагою, голова Сарненської районної ради Ярослав ЯКОВЧУК

Додати коментар

  • Адреси Інтернет та e-mail будуть автоматично перетворені на лінки.
  • Дозволені теги HTML: <p> <a> <span> <div> <h1> <h2> <h3> <h4> <h6> <h6> <em> <map> <area> <hr> <br> <br /> <i> <strong> <b> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tr> <td> <img> <b> <u> <font> <del> <ins> <sub> <sup> <quote> <blockquote> <pre> <address> <code> <cite> <embed> <object> <strike> <caption> <table> <tbody>
  • Рядки і параграфи з нового рядка робляться автоматично.

Більше інформації про форматування

CAPTCHA - захист від спаму та роботів
Це питання служить для "відсіювання" автоматичних рекламних розсилок.
2 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.