Вітання голови районної ради до Дня Святої Трійці

        Шановні жителі Сарненщини!
 
        Щиро вітаю Вас з одним із найвеличніших християнських свят – Святою Трійцею!
 
        Традиційно цей день вважається початком історії церкви, коли Господь відкрив апостолам повноту своєї слави у триєдинствi: Бога-Отця, Бога-Сина i Святого Духу. Це той фундамент, на якому побудована велична основа нашої духовності та віри, які у всі часи допомагали людині зберігати свою гідність, спрямовували думки і почуття до вічних духовних ідеалів.
 
        Переконаний, свято Трійці додає всім нам сили жити, боротися зі злом, бути впевненими, що правда і любов завжди перемагають, що віра творить дива. Сьогодні світ наповнюється миром і радістю, людські серця – добром і всепрощенням, а душі – Божою благодаттю!
 
        Нехай це свято несе Вам щастя і впевненість у майбутньому, надихає на добрі справи і наповнює серця любов’ю до ближніх. Зичу всім здоров’я, добробуту та злагоди в родинах, а нашій державі — єдності, миру і розквіту!
 
З повагою, голова Сарненської районної ради Ярослав ЯКОВЧУК

Додати коментар

  • Адреси Інтернет та e-mail будуть автоматично перетворені на лінки.
  • Дозволені теги HTML: <p> <a> <span> <div> <h1> <h2> <h3> <h4> <h6> <h6> <em> <map> <area> <hr> <br> <br /> <i> <strong> <b> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tr> <td> <img> <b> <u> <font> <del> <ins> <sub> <sup> <quote> <blockquote> <pre> <address> <code> <cite> <embed> <object> <strike> <caption> <table> <tbody>
  • Рядки і параграфи з нового рядка робляться автоматично.

Більше інформації про форматування

CAPTCHA - захист від спаму та роботів
Це питання служить для "відсіювання" автоматичних рекламних розсилок.
5 + 12 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.