ПРО ПЕРСПЕКТИВУ РОЗВИТКУ ТГ ОБГОВОРИЛИ НА ЗАСІДАННІ КООРДИНАЦІЙНОЇ РАДИ

      Сьогодні голова Сарненської районної ради Ярослав Яковчук взяв участь у роботі Координаційно-консультативної ради з питань місцевого самоврядування, що відбулася під головуванням голови Рівненської обласної ради Сергія Кондрачука.
 
        Під час засідання обговорили питання, які стосуються перспектив ТГ, зокрема, міжнародної співпраці, енергоефективності, земельної власності та додержання законодавства про працю.
 
        Керівник програми «Study tours to Poland» Польсько-американської фундації Свободи Мирослав Скірка розповів учасникам про можливості обміну досвідом та міжнародну співпрацю.
 
 
        Також розглянули можливості, які мають громади в питаннях енергоефективності, а саме енергосервісу, енергоменеджменту та «теплих» кредитів.
 
        Про тонкощі передачі земель за межами населених пунктів розповіли фахівці Головного управління Держгеокадастру у Рівненській області. На сьогоднішній день це питання одне із найактуальніших для територіальних громад.
 
        І наостанок, учасники засідання отримали роз’яснення про зміни до ЗУ «Про місцеве самоврядування в Україні» у контексті повноважень у сфері додержання законодавства про працю. Зокрема, про те, як знизити рівень незадекларованої праці та заборгованості з виплати заробітної плати.
 
 
Організаційний відділ
районної ради

Додати коментар

  • Адреси Інтернет та e-mail будуть автоматично перетворені на лінки.
  • Дозволені теги HTML: <p> <a> <span> <div> <h1> <h2> <h3> <h4> <h6> <h6> <em> <map> <area> <hr> <br> <br /> <i> <strong> <b> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tr> <td> <img> <b> <u> <font> <del> <ins> <sub> <sup> <quote> <blockquote> <pre> <address> <code> <cite> <embed> <object> <strike> <caption> <table> <tbody>
  • Рядки і параграфи з нового рядка робляться автоматично.

Більше інформації про форматування

CAPTCHA - захист від спаму та роботів
Це питання служить для "відсіювання" автоматичних рекламних розсилок.
1 + 5 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.