Голова районної ради та ректор НУВГП підписали меморандум про співпрацю

        12 травня голова Сарненської районної ради Ярослав Яковчук та ректор Національного університету водного господарства та природокористування Віктор Мошинський підписали меморандум про співпрацю. У сучасному світі відкритість установ та організацій є вимогою сьогодення.
 
       
        Якщо ж мова йде про освітні заклади, то соціальна відповідальність перед суспільством в цьому випадку зростає в рази. Національний університет водного господарства та природокористування, став прикладом закладу, який несе корпоративну соціальну відповідальність і виконує ряд добровільних зобов’язань, взятих на себе щодо підвищення якості життя та роботи не тільки своїх працівників і студентів, а також суспільства та навколишнього середовища.
 
        У рамках спільної діяльності громади отримають професійних працівників у сфері місцевого самоврядування, які ефективно працюватимуть та залучатимуть міжнародні гранти для розвитку громад.
 
 
Організаційний відділ
районної ради

Додати коментар

  • Адреси Інтернет та e-mail будуть автоматично перетворені на лінки.
  • Дозволені теги HTML: <p> <a> <span> <div> <h1> <h2> <h3> <h4> <h6> <h6> <em> <map> <area> <hr> <br> <br /> <i> <strong> <b> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tr> <td> <img> <b> <u> <font> <del> <ins> <sub> <sup> <quote> <blockquote> <pre> <address> <code> <cite> <embed> <object> <strike> <caption> <table> <tbody>
  • Рядки і параграфи з нового рядка робляться автоматично.

Більше інформації про форматування

CAPTCHA - захист від спаму та роботів
Це питання служить для "відсіювання" автоматичних рекламних розсилок.
3 + 16 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.