Відбулась нарада з керівниками територіальних громад району під головуванням Ярослава Яковчука

        Сьогодні, 12 травня, в малій залі районної ради відбулась нарада під головуванням голови районної ради Ярослава Яковчука за участі голів тер.громад Сарненського району та начальників відділів освіти громад.
 
        Під час засідання обговорили такі питання:

 

-          Про надання консультативної допомоги територіальним громадам з питань діяльності органів місцевого самоврядування;

-           Про стан обліку комунального нерухомого та індивідуально визначеного майна;

-          Про впровадження сучасних засобів STEM-освіти в умовах карантинних обмежень.

 

Ректор Національного університету водного господарства та природокористування Віктор Мошинський проінформував щодо надання консультативної допомоги територіальним громадам з питань діяльності органів місцевого самоврядування. Зокрема зазначив, що підібрати і налаштувати інструменти для розвитку креативної, прогресивної та успішної громади можна завдяки навчанню у НУВГП, завдяки таким принципам закладу.

      1. Інновації, аналітика та дослідження в університеті.

         2. Ефективне студентське самоврядування.

         3. Імерсивне навчання та розвиток стартапів.

         4. Співпраця університету із бізнесом та громадою.

         5. Академічна доброчесність.

 

  Про стан перереєстрації нерухомого майна, що було передане із спільної власності територіальних громад ліквідованих районів (Сарненського, Дубровицького, Рокитнівського) та стан обліку комунального нерухомого та індивідуально визначеного майна доповідала начальник юрвідділу райради Людмила Олексієвець, зазначивши, що на сьогоднішній день не переданих об’єктів спільної власності територіальних громад Сарненського району (бюджетних установ) у власність відповідних об’єднаних територіальних громад, які розташовані на їх територіях, не має.

 

        В об’єднаних територіальних громадах триває процес підписання актів приймання-передачі та перереєстрації підприємств, установ, організацій спільної власності тер.громад. Також вона розповіла про нові роз’яснення від НАЗК у розрізі конфлікту інтересу у депутатів та інше.

 

       Інформативно, доступно та креативно розповів про впровадження сучасних засобів STEM-освіти в умовах карантинних обмежень Роман Лопаткін.

 

        Після завершення роботи засідання відбулась нарада з керівниками територіальних громад.

 

                                                                Організаційний відділ районної ради

Додати коментар

  • Адреси Інтернет та e-mail будуть автоматично перетворені на лінки.
  • Дозволені теги HTML: <p> <a> <span> <div> <h1> <h2> <h3> <h4> <h6> <h6> <em> <map> <area> <hr> <br> <br /> <i> <strong> <b> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tr> <td> <img> <b> <u> <font> <del> <ins> <sub> <sup> <quote> <blockquote> <pre> <address> <code> <cite> <embed> <object> <strike> <caption> <table> <tbody>
  • Рядки і параграфи з нового рядка робляться автоматично.

Більше інформації про форматування

CAPTCHA - захист від спаму та роботів
Це питання служить для "відсіювання" автоматичних рекламних розсилок.
7 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.