Вітання голови райради Ярослава Яковчука з Днем Матері

        Дорогі жінки, любі матусі!
 
        Прийміть найсердечніші вітання із прекрасним святом – Днем матері!
 
        У кожного з нас немає на землі ближчої і дорожчої людини, аніж мама. Материнська любов була і залишається єдиною надійною, могутньою силою, що надає нам енергії та натхнення долати життєві труднощі та досягати успіху. І ким би ми не були, чого б не досягли, ми всі у цей святковий день стаємо просто синами і доньками своїх матерів – лагідних, турботливих і завжди до нас прихильних.
 
        Особлива вдячність матерям, які народили та виховали патріотів своєї Батьківщини, які знайшли в собі силу підтримати рішення своїх синів, чоловіків боротися з агресором, задля миру в нашій державі. Ви ростили своїх синів і доньок, звичайно ж, не для війни, але зрозуміли їхній вибір, благословили і оберігаєте їх своїми молитвами, своїм материнським серцем.
 
         З нагоди свята, бажаю кожній матусі довгих і щасливих років життя при доброму здоров'ї, любові, шани та поваги від дітей і онуків. Бажаю, щоб тепло домашнього вогнища, створене Вашими дбайливими руками і лагідними серцями, повсякчас зігрівало та зміцнювало Ваші родини.
 
         Доземний Вам уклін, дорогі Матері та щира подяка за подароване життя!
 
З повагою,
голова Сарненської районної ради
Ярослав ЯКОВЧУК

Додати коментар

  • Адреси Інтернет та e-mail будуть автоматично перетворені на лінки.
  • Дозволені теги HTML: <p> <a> <span> <div> <h1> <h2> <h3> <h4> <h6> <h6> <em> <map> <area> <hr> <br> <br /> <i> <strong> <b> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tr> <td> <img> <b> <u> <font> <del> <ins> <sub> <sup> <quote> <blockquote> <pre> <address> <code> <cite> <embed> <object> <strike> <caption> <table> <tbody>
  • Рядки і параграфи з нового рядка робляться автоматично.

Більше інформації про форматування

CAPTCHA - захист від спаму та роботів
Це питання служить для "відсіювання" автоматичних рекламних розсилок.
2 + 15 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.