Підбили підсумки роботи правоохоронних органів у напрямку протидії злочинності на території Сарненського району за І кв. 2021 р.

       Вчора, 16 квітня, голова Сарненської районної ради Ярослав Яковчук взяв участь у роботі координаційної наради керівників правоохоронних органів.

 

        Зокрема, під час наради підбили підсумки роботи правоохоронних органів у напрямку протидії злочинності на території Сарненського району за І квартал 2021 року.
та обговорили такі питання:

 

        - стан запобігання і протидії злочинності та корупції на території Сарненського району;

 

        -  протидія гральному бізнесу;

 

        - незаконна діяльність автозаправних станцій і автозаправних пунктів;

 

        - протиправна вирубка лісу;

 

        - незаконний видобуток бурштину-сирцю;

 

        - злочини у сфері земельних та бюджетних відносин.

 

         Ярослав Яковчук зазначив, що районна рада проаналізувала в межах нового адміністративного району подання декларацій депутатів, як нового скликання,  так і попереднього. Всі декларанти вчасно подали декларацію за звітний період 2020 року.

 

        Також голова райради проінформував усіх присутніх, що на сьогоднішній день не переданих об’єктів спільної власності територіальних громад Сарненського району (бюджетних установ) у власність відповідних об’єднаних територіальних громад, які розташовані на їх територіях, не має.

 

        В об’єднаних територіальних громадах триває процес підписання актів приймання- передачі та перереєстрації підприємств, установ, організацій спільної власності територіальних громад.

        
 
Організаційний відділ
районної ради

Додати коментар

  • Адреси Інтернет та e-mail будуть автоматично перетворені на лінки.
  • Дозволені теги HTML: <p> <a> <span> <div> <h1> <h2> <h3> <h4> <h6> <h6> <em> <map> <area> <hr> <br> <br /> <i> <strong> <b> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tr> <td> <img> <b> <u> <font> <del> <ins> <sub> <sup> <quote> <blockquote> <pre> <address> <code> <cite> <embed> <object> <strike> <caption> <table> <tbody>
  • Рядки і параграфи з нового рядка робляться автоматично.

Більше інформації про форматування

CAPTCHA - захист від спаму та роботів
Це питання служить для "відсіювання" автоматичних рекламних розсилок.
4 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.