Депутати внесли зміни до районного бюджету на 2021 рік

        15 лютого під керівництвом голови Сарненської районної ради Ярослава Яковчука відбулось пленарне засідання позачергової третьої сесії районної ради восьмого скликання. На сесію прибули 32 депутата. 
 
        На розгляд сесії було внесено 29 питань, які напередодні та цього ж дня зранку депутати розглянули на засіданнях профільних постійних комісій. Затвердивши порядок денний і регламент роботи 3-ї сесії, депутати перейшли до розгляду питань. Першим заслухали питання «Про стан законності, заходи щодо її зміцнення та результати діяльності Сарненської місцевої прокуратури у 2020 році».
 
        Депутати затвердили схему землеустрою і техніко-економічні обґрунтування використання та охорони земель частини території Рокитнівського району Рівненської області (Старосільська сільська рада) та проєкти землеустрою щодо встановлення (зміни) меж села Одринки, Мар’янівка Сарненської міської ради та Карасин Клесівської селищної ради.
 
        Заслухали звіти про виконання таких районних програм:
- Про звіт щодо виконання програми розвитку туризму в Сарненському районі на 2016-2020 роки;
- Про звіт щодо виконання районної програми пропагування творчої спадщини Л.З.Куліша у 2016-2020 роках;
- Про звіт щодо виконання районної програми підтримки молоді на 2016-2020 роки;
- Про звіт щодо виконання Програми створення місцевого та об’єктових фондів матеріально-технічних резервів для запобігання, ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2016-2020 роки.
 
        Затвердили також нові районні програми: 
- Про Програму виконання повноважень місцевими органами виконавчої влади щодо реалізації державної регіональної політики та впровадження реформ у Сарненському районі на 2021 рік;
- Про програму економічного та соціального розвитку Сарненського району на 2021 рік;
- Про Програму створення місцевого матеріального резерву для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій Сарненського району на 2021-2023 роки;
- Про Програму підтримки державної політики у сфері казначейського обслуговування бюджетних коштів на 2021 рік.
 
        Ухвалили ряд рішень, що стосуються комунальної власності.
 
        Обранці громад також затвердили звіт про виконання районного бюджету Сарненського, Дубровицького та Рокитнівського районів на 2020 рік та внесли зміни до районного бюджету на 2021-й, проєкт якого детально обговорили і узгодили цього ж дня на засіданні профільної бюджетної комісії.
 
        Також депутати прийняли звернення до центральної влади, а саме: Про звернення депутатів Сарненської районної ради до Президента України, Кабінету Міністрів України та Верховної Ради України щодо необхідності скасування рішення про необґрунтоване підвищення тарифів та збільшення видатків на субсидії.
 
        Організаційний відділ
районної ради

Додати коментар

  • Адреси Інтернет та e-mail будуть автоматично перетворені на лінки.
  • Дозволені теги HTML: <p> <a> <span> <div> <h1> <h2> <h3> <h4> <h6> <h6> <em> <map> <area> <hr> <br> <br /> <i> <strong> <b> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tr> <td> <img> <b> <u> <font> <del> <ins> <sub> <sup> <quote> <blockquote> <pre> <address> <code> <cite> <embed> <object> <strike> <caption> <table> <tbody>
  • Рядки і параграфи з нового рядка робляться автоматично.

Більше інформації про форматування

CAPTCHA - захист від спаму та роботів
Це питання служить для "відсіювання" автоматичних рекламних розсилок.
1 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.