Звернення голови райради Ярослава Яковчука у зв’язку з Міжнародним днем пам’яті жертв Голокосту

Шановні жителі Сарненського району!
 
        Голокост – одна із наймасштабніших трагедій в історії людства. І сьогодні, 27 січня, у річницю звільнення військами Першого Українського фронту в’язнів нацистського табору в Освенцімі, світове співтовариство вшановує пам’ять жертв мільйонів невинних людей, яких знищили лише за належність до єврейського народу.
 
        Жертвами Голокосту на українських землях стали більше мільйона євреїв. Українці завжди пам’ятатимуть найстрашніший злочин нацизму, згадуючи Освенцим, Варшавське гетто, Бабин Яр та інші місця упокоєння жертв Голокосту.
 
        Пройшовши через страхіття Голодомору 1932-1933 років, українці як ніхто інші розуміють біль єврейського народу. Це наш спільний біль, який щемить у серцях українців, ятрить рани нашої багатостраждальної землі, гіркими рядками повнить книгу буття Українського народу.
 
        Однак, ми вчимося на помилках минулого та кожен із нас робить усе можливе, аби трагедія Голокосту не повторилася в майбутньому. Пам’ятаймо про це і будьмо єдиними у відстоюванні ідеалів гуманізму, демократії, свободи та миру у всьому світі.
 
        Тож у цей пам’ятний день висловлюю щирі співчуття рідним і близьким усіх загиблих від рук нацистів у роки Другої світової війни.
 
 
        Вічна їм пам’ять.
 
З повагою,
голова Сарненської районної ради Ярослав ЯКОВЧУК

Додати коментар

  • Адреси Інтернет та e-mail будуть автоматично перетворені на лінки.
  • Дозволені теги HTML: <p> <a> <span> <div> <h1> <h2> <h3> <h4> <h6> <h6> <em> <map> <area> <hr> <br> <br /> <i> <strong> <b> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tr> <td> <img> <b> <u> <font> <del> <ins> <sub> <sup> <quote> <blockquote> <pre> <address> <code> <cite> <embed> <object> <strike> <caption> <table> <tbody>
  • Рядки і параграфи з нового рядка робляться автоматично.

Більше інформації про форматування

CAPTCHA - захист від спаму та роботів
Це питання служить для "відсіювання" автоматичних рекламних розсилок.
2 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.