Урочистості з нагоди Дня фізичної культури і спорту

        Щорічно у другу суботу вересня в Україні відзначають День фізичної культури і спорту. Спорт має дивовижні властивості. Він об’єднує людей, розвиває в них такі навички, як спритність, реакція, координація, витривалість. Допомагає людині бути у хорошій фізичній формі, а крім того, зміцнює здоров’я, виховує характер та силу волі.

 

         11 вересня з нагоди Дня фізичної культури і спорту відбувся легкоатлетичний пробіг від педагогічного коледжу до центральної площі м. Сарни.

 

       Перед легкоатлетичним пробігом відбулася урочиста частина свята за присутності радника голови районної ради Микола Драганчука, керівників місцевої влади, спортсменів та тренерів, викладачів Сарненського педагогічного коледжу, студентської та учнівської молоді, громадськості району, представників ЗМІ.

 

         Микола Миколайович, вітаючи присутніх, зазначив: “Сьогоднішнє зростання рядів сподвижників фізичної культури і спорту – добра ознака утвердження в суспільстві ідеалів людської краси і духовного здоров’я, одвічного прагнення людини до самовдосконалення. У переддень професійного свята бажаю Вам успіхів у благородній справі популяризації здорового способу життя, залучення громадян до занять фізичною культурою і спортом».

 

Микола Драганчук від себе особисто та від імені голови районної ради Руслана Серпенінова побажав усім присутнім міцного в здоров'я, родинного щастя, невичерпного оптимізму, натхнення у здійсненні всіх починань та задумів. Високих здобутків та перемог у змаганнях на славу нашого району, щоб приклад наших спортсменів був поштовхом для масового розвитку фізкультури і спорту, взірцем для юних жителів Сарненщини.

 

         Кращих спортсменів, тренерів, ветеранів та любителів спорту відначили почесними Грамотами районної ради та райдержадміністрації, подяками міського голови.



Організаційний відділ   
районної ради

 

Normal
0

21

false
false
false

UK
X-NONE
X-NONE

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:"Обычная таблица";
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-parent:"";
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin-top:0cm;
mso-para-margin-right:0cm;
mso-para-margin-bottom:8.0pt;
mso-para-margin-left:0cm;
line-height:107%;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:11.0pt;
font-family:"Calibri",sans-serif;
mso-ascii-font-family:Calibri;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-hansi-font-family:Calibri;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;
mso-fareast-language:EN-US;}

Додати коментар

  • Адреси Інтернет та e-mail будуть автоматично перетворені на лінки.
  • Дозволені теги HTML: <p> <a> <span> <div> <h1> <h2> <h3> <h4> <h6> <h6> <em> <map> <area> <hr> <br> <br /> <i> <strong> <b> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tr> <td> <img> <b> <u> <font> <del> <ins> <sub> <sup> <quote> <blockquote> <pre> <address> <code> <cite> <embed> <object> <strike> <caption> <table> <tbody>
  • Рядки і параграфи з нового рядка робляться автоматично.

Більше інформації про форматування

CAPTCHA - захист від спаму та роботів
Це питання служить для "відсіювання" автоматичних рекламних розсилок.
3 + 5 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.