Привітали підприємців Сарненщини з професійним святом

        Напередодні Дня підприємця, який відзначається у першу неділю вересня, у великій залі засідань Сарненської районної ради привітали представників цієї галузі.
 
        Заступник голови районної ради Микола Костецький від себе особисто та від голови районної ради Руслана Серпенінова подякував підприємцям за співпрацю, активну участь у громадському житті, значний внесок в економічний розвиток Сарненського району, створення робочих місць. За його словами, їх діяльність – це не лише важка і самовіддана робота, а й стан душі, що вимагає від людини активності, сучасного економічного мислення, витримки і діловитості.
 
        Він також акцентував, що у нашому районі досить багато підприємців, які підтримують соціальні проєкти, надають благодійну допомогу пільговим категоріям сарненців.
 
        Кращих підприємців за багаторічну сумлінну працю, особистий внесок у розвиток підприємництва району, високий професіоналізм, активну життєву позицію та з нагоди Дня підприємця грамотами районної ради, райдержадміністрації.
Організаційний відділ
районної ради
 

Додати коментар

  • Адреси Інтернет та e-mail будуть автоматично перетворені на лінки.
  • Дозволені теги HTML: <p> <a> <span> <div> <h1> <h2> <h3> <h4> <h6> <h6> <em> <map> <area> <hr> <br> <br /> <i> <strong> <b> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tr> <td> <img> <b> <u> <font> <del> <ins> <sub> <sup> <quote> <blockquote> <pre> <address> <code> <cite> <embed> <object> <strike> <caption> <table> <tbody>
  • Рядки і параграфи з нового рядка робляться автоматично.

Більше інформації про форматування

CAPTCHA - захист від спаму та роботів
Це питання служить для "відсіювання" автоматичних рекламних розсилок.
3 + 7 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.