НАВЧАННЯ В УМОВАХ ПАНДЕМІЇ

        У Сарненському Будинку дітей та молоді відбулась серпнева нарада педагогічних працівників. Цьогоріч на Сарненщині продовжуватимуть навчання 12400 школярів. А до перших класів зарахували 1309 першокласників.
 
        Виступаючи перед присутніми, акцентував увагу на тому, що вже 6 місяців живемо в умовах боротьби з коронавірусом. Це особливо серйозний виклик для людства. Не є винятком дошкільні та заклади загальної середньої освіти. Наше спільне завдання, щоб 1 вересня всі діти навчалися не дистанційно, а очно. Маємо серйозно підходити до вимог боротьби з COVID-19 і рекомендацій МОЗ.
 
        Районна рада в останні роки значно збільшила фінансування закладів освіти у порівнянні з попередніми роками. У новому навчальному році продовжимо ремонт приміщень і харчоблоків, закупівлю комп’ютерного обладнання, мультибордів та іншого обладнання. Сарненська районна рада буде і надалі підтримувати та допомагати вирішувати важливі питання освітянської галузі.
 
        Подякував директорам шкіл і всім освітянам за належну організацію навчального процесу, наполегливу роботу і побажав педагогам творчої наснаги, нових здобутків і перемог у новому навчальному році. І додав, що саме від працівників освіти, від еліти нашого краю залежить майбутнє району, області та України.
 
        В цьому році райрада виділила близько 20 млн грн на будівництво внутрішніх вбиралень та капітальні ремонти дахіву ЗЗСО, тощо.
 
        Кращих працівників освіти району відзначили Почесними грамотами за сумлінну працю та досягнуті успіхи.
 
        Успіхів вам, дорогі освітяни, у новому навчальному році!
Руслан СЕРПЕНІНОВ,
голова Сарненської районної ради
 
 

Додати коментар

  • Адреси Інтернет та e-mail будуть автоматично перетворені на лінки.
  • Дозволені теги HTML: <p> <a> <span> <div> <h1> <h2> <h3> <h4> <h6> <h6> <em> <map> <area> <hr> <br> <br /> <i> <strong> <b> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tr> <td> <img> <b> <u> <font> <del> <ins> <sub> <sup> <quote> <blockquote> <pre> <address> <code> <cite> <embed> <object> <strike> <caption> <table> <tbody>
  • Рядки і параграфи з нового рядка робляться автоматично.

Більше інформації про форматування

CAPTCHA - захист від спаму та роботів
Це питання служить для "відсіювання" автоматичних рекламних розсилок.
7 + 5 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.