У ЯБЛУНЬКУ НА РИБАЛКУ

        З нагоди Дня рибалки в неділю, 12 липня, відбулися змагання з ловлі коропа та карася, які з дотриманням необхідних карантинних норм організувала Сарненська районна рада. За доброю традицією любителів риболовлі, а серед присутніх були представники різних вікових категорій, радо зустрічали на водоймі, що неподалік с. Яблунька.
 
        Перед початком захоплюючого дійства його учасників від імені голови районної ради Руслана Серпенінова привітали зі святом, побажали рибальської вдачі та яскравих вражень спонсори Валерій Супрунець та Ігор Голяка.
 
        Після п'яти годин риболовлі учасники та судді змагань зібрались на березі ставка для підбиття підсумків. Перемогли ті, хто мав найбільшу вагу улову. Абсолютним чемпіоном став житель м. Сарни Віктор Мороз, який виловив 6,1 кг риби. Друге місце посів Ігор Кепич: він витягнув на берег 5,01 кг коропів і карасів, а третє – Ігор Гордійчук. Його результат - 2,6 кг риби. У номінації «Найбільший трофей» нагороду отримав Ігор Кепич, який упіймав коропа вагою 3,310 кг.
 
        Під час урочистої церемонії нагородження переможцям і призерам вручили грамоти, кубки та цінні подарунки. Після азартної рибалки та спільного смакування юшкою учасники змагань поверталися по домівках не лише з непоганим уловом, а й з піднесеним настроєм і позитивними враженнями.
 
Оранізаційний відділ 
районної ради
 

Додати коментар

  • Адреси Інтернет та e-mail будуть автоматично перетворені на лінки.
  • Дозволені теги HTML: <p> <a> <span> <div> <h1> <h2> <h3> <h4> <h6> <h6> <em> <map> <area> <hr> <br> <br /> <i> <strong> <b> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tr> <td> <img> <b> <u> <font> <del> <ins> <sub> <sup> <quote> <blockquote> <pre> <address> <code> <cite> <embed> <object> <strike> <caption> <table> <tbody>
  • Рядки і параграфи з нового рядка робляться автоматично.

Більше інформації про форматування

CAPTCHA - захист від спаму та роботів
Це питання служить для "відсіювання" автоматичних рекламних розсилок.
5 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.