ОНОВЛЕННЯ ОСВІТНІХ ЗАКЛАДІВ ТРИВАЄ

        Поки діти безтурботно відпочивають на канікулах, у навчальних закладах району відповідно до рішень районної ради активно проводять ремонти, аби вже першого вересня гостинно зустріти учнів і вихованців в оновлених приміщеннях. Вчора проінспектував організацію цього процесу у школах на території Тутовицької сільської ради.
 
        У Тутовицькій ЗОШ І-ІІІ ст. ремонтні роботи перебувають на завершальному етапі. Оновлено класні кімнати, коридори, санвузли, спортивну залу та харчоблок; працівники закладу облагороджують ігрові та спортивні майданчики, фарбують огорожу. Поспілкувавшись з представниками колективу, пообіцяв посприяти в заміні в класах дверей і придбанні нових шкільних дошок.Райрада виділила на капітальний ремонт фасаду Тутовицької ЗОШ І-ІІ ст. (в тому числі ПКД, експертиза, технічний та авторський нагляд) 700 тис грн за рахунок районного залишку освітньої субвенції.
 
        У Цепцевицькій ЗОШ І-ІІІ ст. теж працюють над тим, аби вчасно розпочати навчальний процес. Тут провели ремонти в шкільних коридорах, класних кімнатах, харчоблоці. Наразі оновлюють фасад приміщення. А ще замінили вентиляцію в харчоблоці, придбали холодильники, столи та стільці.
 
        Окрім цього, в рамках підготовки до осінньо-зимового періоду проводять планово-попереджувальний ремонт мереж тепловодопостачання, водовідведення, опалення. А що стосується нового будівництва школи в Цепцевичах, то на умовах співфінансування з районного бюджету виділили 1,7 млн. грн.
 
         У Довжанській ЗОШ І-ІІ ст. нині триває реконструкція (прибудова) внутрішніх вбиралень, на яку цьогоріч виділили 1079,6 тис грн за рахунок районного залишку освітньої субвенції. Будівельники саме розпочали монтаж плитки, після чого встановлять сантехніку, обігрівальні радіатори та двері. Також для заміни даху в освітньому закладі виготовили проектно-кошторисну документацію. Загальна кошторисна вартість будівництва відповідно до експертного звіту становить 2,364 млн. грн.
 
        Висовський освітній заклад І ст. теж проводить реконструкцію (прибудову) внутрішніх вбиралень. Загалом у 2020 році за рахунок районного залишку освітньої субвенції на ці роботи райрада виділили 489, 509 тис. грн.
 
        Приємно радує, що Довжанський і Висовський навчальні заклади отримали нові електроплити для харчоблоків.
 
        Створення якісного освітнього простору для успішного навчання, повноцінного розвитку учнів є пріоритетом для районної ради. Тож реалізація державної реформи у сфері загальної середньої освіти «НУШ» є лише питанням часу.
 
Руслан Серпенінов,
голова районної ради
 

Додати коментар

  • Адреси Інтернет та e-mail будуть автоматично перетворені на лінки.
  • Дозволені теги HTML: <p> <a> <span> <div> <h1> <h2> <h3> <h4> <h6> <h6> <em> <map> <area> <hr> <br> <br /> <i> <strong> <b> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tr> <td> <img> <b> <u> <font> <del> <ins> <sub> <sup> <quote> <blockquote> <pre> <address> <code> <cite> <embed> <object> <strike> <caption> <table> <tbody>
  • Рядки і параграфи з нового рядка робляться автоматично.

Більше інформації про форматування

CAPTCHA - захист від спаму та роботів
Це питання служить для "відсіювання" автоматичних рекламних розсилок.
6 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.