Обговорили питання електрифікації житлових масивів населених пунктів

        Жителі нововідведених та новозбудованих масивів житлової забудови все частіше звертаються із питаннями щодо електрофікації їх будинків.
 
        З метою представлення та захисту їх прав та законних інтересів був присутній на нараді за участі представників ОДА, РДА,  ПрАТ «Рівнеобленерго» та Сарненського РЕМ.
 
        На нараді озвучили проблемні питання, які не вирішуються роками через надмірну забюрократизованість процесу будівництва електромереж та приєднання будинків.
 
        Бюджети більшості сільських громад району не мають необхідних фінансових ресурсів, а Рівнеобленерго майже не вкладає інвестиційних коштів у вирішення цього питання.
 
        Саме тому озвучив спільну позицію громад району та ініціюватиму на сесії райради розгляд питання про звернення до НКРЄ КП та КМУ щодо спрощення процедур пов’язаних із електрифікацією житлових масивів та приєднанням будинків до електромереж.
 
        Також звернув увагу представників Рівнеобленерго на необхідності збільшення кількості ремонтних бригад та заробітної плати працівників у Сарненському РЕМ, адже оптимізація штатних одиниць за останні роки значно ускладнила роботу підприємства.
Руслан Серпенінов,
голова Сарненської районної ради
 
 

Додати коментар

  • Адреси Інтернет та e-mail будуть автоматично перетворені на лінки.
  • Дозволені теги HTML: <p> <a> <span> <div> <h1> <h2> <h3> <h4> <h6> <h6> <em> <map> <area> <hr> <br> <br /> <i> <strong> <b> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tr> <td> <img> <b> <u> <font> <del> <ins> <sub> <sup> <quote> <blockquote> <pre> <address> <code> <cite> <embed> <object> <strike> <caption> <table> <tbody>
  • Рядки і параграфи з нового рядка робляться автоматично.

Більше інформації про форматування

CAPTCHA - захист від спаму та роботів
Це питання служить для "відсіювання" автоматичних рекламних розсилок.
1 + 11 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.