Особливий 135-й день народження міста Сарни!

        Сарни цього року свій день народження відзначає по-особливому. Через карантин День міста не відбувається у звичному форматі. На центральній площі не велелюдно, а прапор міста на штандарті підняв заступник начальника пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС України у місті Сарни Вадим Кузака.

 
        Голова районної ради Руслан Серпенінов зі сцени на центральній площі подякував усім жителям Сарн за небайдужість до долі рідного міста, бо вони демонструють приклад безкорисливого служіння малій Батьківщині, змінюючи своєю працею кожен день його життя на краще! Голова райради зазначив, що в майбутньому ми будемо творити історію міста Сарни у великій об’єднаній громаді.
 
        Також очільник району побажав кожній родині достатку й злагоди, мудрості й натхнення у справах, і щоб наше місто залишалося вічно молодим, квітучим і красивим!
 
         Традиційно кращих представників трудових колективів підприємств, установ та організацій, окремих жителів міста відзначили грамотами та нагородили подарунками.
Організаційний відділ
районної ради

Додати коментар

  • Адреси Інтернет та e-mail будуть автоматично перетворені на лінки.
  • Дозволені теги HTML: <p> <a> <span> <div> <h1> <h2> <h3> <h4> <h6> <h6> <em> <map> <area> <hr> <br> <br /> <i> <strong> <b> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tr> <td> <img> <b> <u> <font> <del> <ins> <sub> <sup> <quote> <blockquote> <pre> <address> <code> <cite> <embed> <object> <strike> <caption> <table> <tbody>
  • Рядки і параграфи з нового рядка робляться автоматично.

Більше інформації про форматування

CAPTCHA - захист від спаму та роботів
Це питання служить для "відсіювання" автоматичних рекламних розсилок.
8 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.