У Сарнах відзначили День вихователя та всіх дошкільних працівників

        26 вересня у міському Будинку культури «Залізничник» відбулися урочистості з нагоди Дня вихователя та всіх дошкільних працівників. Працівників дошкільних установ із професійним святом щиро привітали голова районної ради Руслан Серпенінов, заступник голови райдержадміністрації Наталія Параниця, міський голова Світлана Усик.
 
         Із теплим вітальним словом до присутніх звернувся голова районної ради Руслан Серпенінов, який наголосив на тому, що професія вихователя і всіх працівників дошкільних установ вимагає від людини глибокої самовіддачі, величезного терпіння і нескінченної любові до дітей.«Виховання малечі на самому початку їхнього життєвого шляху - не просте завдання, але від його успішного вирішення залежить майбутнє дитини. Ви своїм професіоналізмом, терпінням і мудрістю, увагою до унікального і своєрідного внутрішнього світу дитини створюєте і наше майбутнє, майбутнє України. Бажаю Вам міцного здоров’я, невичерпних життєвих сил та успішного втілення творчих ініціатив", – зазначив голова районної ради.
 
        За сумлінне виконання професійних обов’язків та з нагоди свята кращих працівників дошкільних навчальних закладів району нагородили Почесними грамотами райдержадміністрації та районної ради, подяками, Почесними  грамотами та нагрудними знаками міської ради.
 
 
         Упродовж урочистостей незабутні враження та емоції дарували учасникам свята своїми виступами аматорські колективи району.
 
 
 
        
 
 
            Організаційний відділ
районної ради

Додати коментар

  • Адреси Інтернет та e-mail будуть автоматично перетворені на лінки.
  • Дозволені теги HTML: <p> <a> <span> <div> <h1> <h2> <h3> <h4> <h6> <h6> <em> <map> <area> <hr> <br> <br /> <i> <strong> <b> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tr> <td> <img> <b> <u> <font> <del> <ins> <sub> <sup> <quote> <blockquote> <pre> <address> <code> <cite> <embed> <object> <strike> <caption> <table> <tbody>
  • Рядки і параграфи з нового рядка робляться автоматично.

Більше інформації про форматування

CAPTCHA - захист від спаму та роботів
Це питання служить для "відсіювання" автоматичних рекламних розсилок.
11 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.