22 вересня – День партизанської слави

 

Дорогі ветерани!

Шановні жителі Сарненщини!

 

    22 вересня ми з вдячністю і любов’ю вшановуємо колишніх партизан і підпільників, усіх, хто в роки Другої світової війни став до нерівного бою з фашистськими загарбниками, хто під час Другої Світової  війни, не шкодуючи свого життя, мужньо боровся з нацистськими окупантами  у підпіллі.

     Це справжні герої, які пройшли крізь найскладніші випробування, відстояли право людей на свободу, врятували нашу країну та світ від нацизму.

     Сила духу і патріотизм цих людей, передається до їх нащадків, які сьогодні продовжують героїчну справу своїх пращурів на Сході країни.

     Болюча втрата патріотів запалює вогонь у серцях всієї країни, піднімаючи народ на нові героїчні подвиги задля збереження територіальної цілісності нашої держави. Саме це, є запорукою нашої непереможності і разом з тим додає впевненості у тому, що наш народ – незламний та сильний духом.

     Тож прийміть найщиріші вітання від імені районної державної адміністрації та районної ради з нагоди відзначення Дня партизанської слави України.

     Сердечно бажаю Вам і Вашим рідним міцного здоров’я, родинного щастя, сімейного затишку, добробуту і благополуччя. Нехай у Ваших домівках завжди панують мир, спокій та достаток!

 

 

Руслан Серпенінов,

голова районної ради

 

 

Додати коментар

  • Адреси Інтернет та e-mail будуть автоматично перетворені на лінки.
  • Дозволені теги HTML: <p> <a> <span> <div> <h1> <h2> <h3> <h4> <h6> <h6> <em> <map> <area> <hr> <br> <br /> <i> <strong> <b> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tr> <td> <img> <b> <u> <font> <del> <ins> <sub> <sup> <quote> <blockquote> <pre> <address> <code> <cite> <embed> <object> <strike> <caption> <table> <tbody>
  • Рядки і параграфи з нового рядка робляться автоматично.

Більше інформації про форматування

CAPTCHA - захист від спаму та роботів
Це питання служить для "відсіювання" автоматичних рекламних розсилок.
1 + 17 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.