Зі 100-літнім ювілеєм привітали Євдокію Пархомчук, жительку Кам’яне-Случанська

        Сто років для світу – це маленька крихта у просторі часу, сто років для людини – майже вічність. Роки радісні і тяжкі, святкові і буденні, насичені подіями та непередбачуваними змінами, бачила у своєму житті Євдокія Созонтівна Пархомчук, жителька села Кам’яне-Случанське, яка 10 вересня цього року зустріла свій 100-й день народження.
 
 
         Щоб привітати ювілярку, до її оселі завітали голова районної ради Руслан Серпенінов, Кам’яне-Случанський сільський голова Галина Петровчук, родичі і сусіди. Усі цього дня прийшли до ювілярки з квітами та подарунками.
 
        Голова районної ради звернувся до Євдокії Созонтівни із щирими словами вітання. Зокрема зауважив, що довгожителі – це жива історія нашого краю. «Вклоняємося Вашій життєвій мудрості, багатому досвіду, незламності перед воєнними лихоліттями. Радіємо, що переживши багато бурхливих подій, Ви стали свідком народження незалежної Української держави», − наголосив Руслан Серпенінов. Голова ради побажав Євдокії Пархомчук міцного здоров'я, родинного благополуччя та ще довгих років життя у такому хорошому настрої.
 
 
         Усе своє життя вона працювала, присвятивши себе родині. А вона у жінки чимала. Євдокія Пархомчук виховала 4 дітей, має 10 онуків, 19 правнуків та 8 праправнуків. Можливо завдяки такій великій родині, їхній підтримці та турботі Євдокія Созонтівна досі «в строю». Присіло на плече Євдокії Созонтівни століття. Але незважаючи на поважний вік, ювілярка енергійна і своєю життєвою силою надихає оточуючих на нові трудові звершення. Гордимося довгожителькою нашого району, схиляємо голову перед її мудрістю і життєвою витримкою.
 
Організаційний відділ
районної ради

Додати коментар

  • Адреси Інтернет та e-mail будуть автоматично перетворені на лінки.
  • Дозволені теги HTML: <p> <a> <span> <div> <h1> <h2> <h3> <h4> <h6> <h6> <em> <map> <area> <hr> <br> <br /> <i> <strong> <b> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tr> <td> <img> <b> <u> <font> <del> <ins> <sub> <sup> <quote> <blockquote> <pre> <address> <code> <cite> <embed> <object> <strike> <caption> <table> <tbody>
  • Рядки і параграфи з нового рядка робляться автоматично.

Більше інформації про форматування

CAPTCHA - захист від спаму та роботів
Це питання служить для "відсіювання" автоматичних рекламних розсилок.
17 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.