Робочий візит на територію Степанської ОТГ

        6 вересня голова районної ради Руслан Серпенінов здійснив робочий візит на територію Степанської об’єднаної територіальної громади.
 
        Під час ознайомлення з роботою опорного закладу "Степанська ЗОШ І-ІІІ ступенів" Сарненської районної ради, навчальним та виховним процесом закладу, Руслан Петрович поспілкувався з педагогами та звернув увагу на проблемні питання, які потребують вирішення.
        Про проблеми, що нині існують у закладах соціальної сфери, говорили безпосередньо на місцях. Голова районної ради відвідав Степанську районну лікарню. Поспілкувався із медичними працівниками щодо забезпечення лікарськими засобами та готовності до надання медичної допомоги населенню.
 
         Також Руслан Петрович поспілкувався з працівниками Степанського терцентру, зокрема обговорили пріоритетні напрямки роботи та проблемні питання.
 
        Ознайомившись зі станом справ на території Степанської об’єднаної громади, Руслан Серпенінов наголосив на тому, що турбота про людей, вирішення їх проблем, забезпечення якісними умовами життя − це стратегічні завдання. Тому працюючи спільно, об’єднавши зусилля всіх рівнів влади, ми досягнемо позитивних результатів у вирішенні поставлених завдань.
 
Організаційний відділ
районної ради

Додати коментар

  • Адреси Інтернет та e-mail будуть автоматично перетворені на лінки.
  • Дозволені теги HTML: <p> <a> <span> <div> <h1> <h2> <h3> <h4> <h6> <h6> <em> <map> <area> <hr> <br> <br /> <i> <strong> <b> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tr> <td> <img> <b> <u> <font> <del> <ins> <sub> <sup> <quote> <blockquote> <pre> <address> <code> <cite> <embed> <object> <strike> <caption> <table> <tbody>
  • Рядки і параграфи з нового рядка робляться автоматично.

Більше інформації про форматування

CAPTCHA - захист від спаму та роботів
Це питання служить для "відсіювання" автоматичних рекламних розсилок.
12 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.