Голова районної ради провів виїзний прийом громадян у селі Костянтинівка

      

  Уже стали традиційними виїзні прийоми громадян, які проводить голова районної ради. Така форма роботи дає змогу не тільки наблизитись до людей, а й краще ознайомитись з наболілими проблеми сільської громади, які найбільше турбують громадян. Черговий виїзний прийом голова районної ради Руслан Серпенінов провів 26 червня цього року на території Костянтинівської сільської ради.
 
         Прийом відбувся за участю Романа Боровика − Костянтинівського сільського голови.
 
         У ході спілкування до голови районної ради зверталися мешканці громади з різними питаннями, що стосуються життєдіяльності села, своїми проблемами та негараздами.
 
        Традиційно, найбільший обсяг ремонтних робіт, що проводяться в навчальних закладах та на їх територіях, припадає на літній період. Адже вже до початку нового навчального року приміщення та навчальні аудиторії мають бути комфортними й затишними для роботи учнів та викладачів. Тож від початку літніх канікул керівництво та працівники Костянтинівської ЗОШ І-ІІ ступенів та Орлівської ЗОШ І ступеня піклуються про вчасне проведення ремонтних робіт, оновлення класних кімнат, благоустрою території навчальних закладів.
 
        Щоб дітлахи не нудились, для них облаштували дитячий спортивний майданчик на території Орлівської ЗОШ І ст. В одному місці зібрано все необхідне для них: і гірки, і кільця для підтягування, і лабіринти, і баскетбольне кільце − розповідає Світлан Рибнік директор закладу.
 
         Ознайомившись з перших уст з негараздами місцевих громад і зробивши чимало нотаток, Руслан Серпенінов взяв на особистий контроль найболючіші питання і пообіцяв сільському голові Роману Боровику в міру можливості допомогти у їх вирішенні.
Організаційний відділ
районної ради

Додати коментар

  • Адреси Інтернет та e-mail будуть автоматично перетворені на лінки.
  • Дозволені теги HTML: <p> <a> <span> <div> <h1> <h2> <h3> <h4> <h6> <h6> <em> <map> <area> <hr> <br> <br /> <i> <strong> <b> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tr> <td> <img> <b> <u> <font> <del> <ins> <sub> <sup> <quote> <blockquote> <pre> <address> <code> <cite> <embed> <object> <strike> <caption> <table> <tbody>
  • Рядки і параграфи з нового рядка робляться автоматично.

Більше інформації про форматування

CAPTCHA - захист від спаму та роботів
Це питання служить для "відсіювання" автоматичних рекламних розсилок.
2 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.