Привітали державних службовців з професійним святом

       20 червня в залі засідань районої ради з нагоди Дня державного службовця відбулося урочисте вшанування всіх, хто працює у цій сфері.
 
         Участь в урочистостях взяли заступник голови районної ради Микола Костецький, голова райдержадміністрації Ярослав Яковчук, депутат Рівненської обласної ради Ксенія Павловська, керівники, працівники районних служб, організацій, установ, представники трудових колективів та засобів масової інформації, гості свята.
 
         Виступаючи перед присутніми, Микола Костецький зазначив, що йому приємно вітати сьогодні людей, які присвятили своє життя служінню Україні. Адже саме на державних службовців покладено відповідальне завдання – забезпечувати практичне виконання в органах та установах функцій і завдань держави, і що саме такі відповідальні, компетентні та сучасні люди працюють на Сарненщині. Микола Адамович подякував кожному спеціалісту своєї справи за те, що залишаються вірними присязі державного службовця та патріотами рідного краю.
         Заступник голови ради від себе особисто та від імені голови районної ради Руслана Серпенінова побажав всім присутнім добра, миру, злагоди, професійного росту, матеріальних благ і всіх життєвих гараздів.

        З нагоди Дня державної служби України та Дня Конституції України за багаторічну і сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов’язків, вагомий особистий внесок у реалізацію державної політики, кращих працівників держслужби району, представників трудових колективів та громадськості було нагороджено почесними грамотами райдержадміністрації і районної ради. 
        Ксенія Павловська також долучилася до привітань з нагоди професійного свята та вручила принтер управлінню праці та соціального захисту населення райдержадміністрації.
 
        Організаційний відділ
    районної ради

Додати коментар

  • Адреси Інтернет та e-mail будуть автоматично перетворені на лінки.
  • Дозволені теги HTML: <p> <a> <span> <div> <h1> <h2> <h3> <h4> <h6> <h6> <em> <map> <area> <hr> <br> <br /> <i> <strong> <b> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tr> <td> <img> <b> <u> <font> <del> <ins> <sub> <sup> <quote> <blockquote> <pre> <address> <code> <cite> <embed> <object> <strike> <caption> <table> <tbody>
  • Рядки і параграфи з нового рядка робляться автоматично.

Більше інформації про форматування

CAPTCHA - захист від спаму та роботів
Це питання служить для "відсіювання" автоматичних рекламних розсилок.
5 + 7 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.