Сарненці відсвяткували 134-й день народження міста Сарни

        День міста Сарни відзначали на другий день зелених свят − Трійці. Свято розпочалось богослужіннями в храмах райцентру.
 
         На центральній алеї міста мешканці та гості міста мали змогу посмакувати смачною випічкою, медом, стравами української кухні та іншими смаколиками, придбати сувенірну продукцію на згадку, українські прикраси та національні костюми (вишиванки). Для дітей у центральній частині міста діяли атракціони на різний смак. 
 
        Тисячі сарненців взяли участь у святкових урочистостях з нагоди Дня заснування нашого міста на центральній площі. На свято завітали заступник голови районної ради Микола Костецький, міський голова Світлана Усик, голова райдержадміністрації Ярослав Яковчук, депутат Рівненської обласної ради Ксенія Павловська, народний депутат України Сергій Євтушок, представники духовенства, мешканці та гості міста.
 
        Виступаючи перед присутніми, Микола Костецький зазначив, що День міста - це свято всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися назавжди. Усіма досягнення, якими багате наше місто, складається завдяки щоденній праці, знань і талантів його жителів. І додав, що саме сарненці змінюють, розвивають та поліпшують його благоустрій.
 
        Заступник голови ради від себе особисто та від імені голови районної ради Руслана Серпенінова подякував усім жителям міста Сарни за небайдужість до долі рідного міста, тим, хто демонструє приклад безкорисливого служіння малій Батьківщині, змінюючи своєю працею кожен день його життя на краще!
 
         Завершуючи свій виступ Микола Костецький побажав кожній родині достатку й злагоди, мудрості й натхнення у справах, і щоб наше місто залишалося вічно молодим, квітучим і красивим!
 
        Ксенія Павловська також долучилася до привітань з нагоди Дня міста Сарни та вручила нагородила учасникам проекту "Стипендія для розумників".
 
         Традиційно кращих представників трудових колективів підприємств, установ та організацій, окремих жителів міста відзначили грамотами та нагородили подарунками.
 
         Фінальною частиною свята став концерт за участі артистів міста та відомих виконавців української естради.
 
Організаційний відділ
районної ради

Додати коментар

  • Адреси Інтернет та e-mail будуть автоматично перетворені на лінки.
  • Дозволені теги HTML: <p> <a> <span> <div> <h1> <h2> <h3> <h4> <h6> <h6> <em> <map> <area> <hr> <br> <br /> <i> <strong> <b> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tr> <td> <img> <b> <u> <font> <del> <ins> <sub> <sup> <quote> <blockquote> <pre> <address> <code> <cite> <embed> <object> <strike> <caption> <table> <tbody>
  • Рядки і параграфи з нового рядка робляться автоматично.

Більше інформації про форматування

CAPTCHA - захист від спаму та роботів
Це питання служить для "відсіювання" автоматичних рекламних розсилок.
4 + 10 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.