17 червня – 134 річниця з дня заснування міста Сарни

Дорогі сарненці та гості міста!
Старовинне і водночас сучасне, рідне та інколи таке незнайоме й таємниче, зі своїми архітектурними традиціями,
колоритними звичаями і талановитими людьми. Таким є наше рідне місто Сарни для всіх тих, хто його любить, шанує та береже.
         Від щирого серця вітаю Вас з Днем міста! День міста - це свято всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися назавжди. Усі досягнення, якими багате місто, складаються із щоденної праці, знань і талантів його жителів. Саме, Ви, дорогі Сарненці, змінюєте, розвиваєте і поліпшуєте його благоустрій.
         Дякую всім жителям міста Сарни, які небайдужі до долі рідного міста, тим, хто продемонстрував приклад безкорисливого служіння малій Батьківщині, змінюючи своєю працею кожен день життя на краще. Вітаю і молоде покоління, яке буде визначати долю нашого міста в майбутньому. Дуже хочеться бачити нашу молодь цілеспрямованою, здоровою, перспективною, освіченою, з активною життєвою позицією.
         Нехай щастя, любов і достаток живуть на кожній вулиці, у кожному домі, в кожній родині, об’єднуючи всіх нас у згуртовану і небайдужу громаду! Зичу всім мешканцям міста Божого благословення, щастя та благополуччя. Нехай же зростає та процвітає наше славне місто!
         Руслан Серпенінов,
         голова районної ради

Додати коментар

  • Адреси Інтернет та e-mail будуть автоматично перетворені на лінки.
  • Дозволені теги HTML: <p> <a> <span> <div> <h1> <h2> <h3> <h4> <h6> <h6> <em> <map> <area> <hr> <br> <br /> <i> <strong> <b> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tr> <td> <img> <b> <u> <font> <del> <ins> <sub> <sup> <quote> <blockquote> <pre> <address> <code> <cite> <embed> <object> <strike> <caption> <table> <tbody>
  • Рядки і параграфи з нового рядка робляться автоматично.

Більше інформації про форматування

CAPTCHA - захист від спаму та роботів
Це питання служить для "відсіювання" автоматичних рекламних розсилок.
9 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.