16 червня – Трійця

Дорогі Сарненці!
 

         Щиро вітаю Вас та Ваші родини з одним з найвеличніших християнських свят - святом Трійці, що символізує сходження Святого Духа на апостолів. Традиційно цей день вважається початком історії церкви, коли Господь відкрив апостолам повноту своєї слави та благословив їх нести в світ силу Христової віри й істини, які в усі часи допомагали людині зберігати свою гідність, пошану до ближніх, спрямовували думки і почуття до вічних духовних ідеалів. Зелені барви, що супроводжують святкування, символізують оновлення світу та розквіт життєвих сил, вселяють надію на краще майбутнє, примножують прагнення жити в мирі та творити добро на рідній землі.

 

        Бажаю, щоб це свято надихало всіх нас на добрі справи, наповнювало серця любов'ю до ближніх, дарувало кожному впевненість та спокій! Цієї світлої днини разом зі свіжою зеленню в наші домівки нехай входить мир та висока Божа благодать.

 
         Від усього серця зичу щастя і благополуччя кожному дому, кожній українській сім'ї!
 
Руслан Серпенінов,
голова районної ради

Додати коментар

  • Адреси Інтернет та e-mail будуть автоматично перетворені на лінки.
  • Дозволені теги HTML: <p> <a> <span> <div> <h1> <h2> <h3> <h4> <h6> <h6> <em> <map> <area> <hr> <br> <br /> <i> <strong> <b> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tr> <td> <img> <b> <u> <font> <del> <ins> <sub> <sup> <quote> <blockquote> <pre> <address> <code> <cite> <embed> <object> <strike> <caption> <table> <tbody>
  • Рядки і параграфи з нового рядка робляться автоматично.

Більше інформації про форматування

CAPTCHA - захист від спаму та роботів
Це питання служить для "відсіювання" автоматичних рекламних розсилок.
10 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.