16 червня − День медичного працівника

 

Шановні лікарі, фельдшери, медичні сестри, фармацевти, всі працівники системи охорони здоров’я Сарненщини!

         Прийміть сердечні вітання з нагоди професійного свята — Дня медичного працівника!

         За доброю традицією у третю неділю червня відзначається День медичного працівника — одне з небагатьох свят, яке не втратило свого значення через політичні або економічні мотиви. Його відзначають не тільки лікарі та медсестри, але й усі ті, без чиєї допомоги не обійшлася б медична галузь, хто має відношення до порятунку людських життів.

         Важка місія медиків була і залишається однією з наймилосердніших. Своєю невтомною працею Ви повсякчас демонструєте нам приклади професіоналізму, витримки, самовідданості. Власною добротою, знаннями та досвідом Ви повертаєте людей до повноцінного життя. Сотні й тисячі пацієнтів з глибокою вдячністю згадують Ваші корисні поради та лагідні слова, які здатні воскресити віру й надію в людських душах.

         Здоров’я — це не лише благо та щастя кожного, а й безцінне суспільне надбання. Тому від працівників медичної галузі, окрім зцілення, очікують уваги, тепла і терпіння.

         Прийміть сердечну подяку за Вашу самовіддану працю, врятовані життя та здоров’я тисяч наших краян. Ваші відповідальність, мужність та самопожертва гідні глибокого визнання з боку держави та суспільства.

         Бажаю Вам, шановні працівники галузі охорони здоров’я, міцного здоров’я, благополуччя, родинного затишку, професійних успіхів і людської шани. З вірою і впевненістю, відданістю клятві Гіппократа прямуйте в майбутнє, спрямовуючи всі зусилля на допомогу хворим задля збереження життя і зміцнення здоров’я населення України. І нехай Ваша доброта, турбота і милосердя, щедрість душ, щоденна сумлінна, наполеглива і нелегка праця повернуться до Вас сторицею.

 

Руслан Серпенінов, 
голова районної ради

 

Додати коментар

  • Адреси Інтернет та e-mail будуть автоматично перетворені на лінки.
  • Дозволені теги HTML: <p> <a> <span> <div> <h1> <h2> <h3> <h4> <h6> <h6> <em> <map> <area> <hr> <br> <br /> <i> <strong> <b> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tr> <td> <img> <b> <u> <font> <del> <ins> <sub> <sup> <quote> <blockquote> <pre> <address> <code> <cite> <embed> <object> <strike> <caption> <table> <tbody>
  • Рядки і параграфи з нового рядка робляться автоматично.

Більше інформації про форматування

CAPTCHA - захист від спаму та роботів
Це питання служить для "відсіювання" автоматичних рекламних розсилок.
5 + 12 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.