Разом згадали буремні роки Другої світової війни

        Все менше і менше з кожним роком стає ветеранів Другої світової війни, учасників бойових дій. З кожним роком все далі від нас той пам’ятний День Перемоги. Друга світова війна залишила слід у житті практично кожної української родини. Ось чому День Перемоги був і залишається для нас не тільки великим святом, а й хорошим приводом сказати слова подяки тим, хто відстояв мир на рідній землі для майбутніх поколінь. Сьогодні, в день пам’яті та примирення та напередодні світлого свята Дня Перемоги, голова районної ради Руслан Серпенінов, голова райдержадміністрації Ярослав Яковчук побували в гостях у ветеранів війни - учасників бойових дій, тих, хто врятував світ від нацизму і виборов мир для нас з вами.
 
        Голова районної ради Руслан Серпенінов, спілкуючись з ветеранами, зазначив, що вони є прикладом для нас і наших дітей, тому можна з упевненістю дивитися у майбутнє нашої країни: «Дорогі ветерани! Я хочу щиро подякувати за наше майбутнє, за мир і спокій на українській землі. Ви – гордість нашої держави, гідний приклад для багатьох поколінь нащадків. На вас ми рівняємося, вважаємо вас справжніми героями. Від щирого серця дякуємо за Перемогу! Бажаємо Вам доброго здоров’я, довголіття та родинного благополуччя. Зі святом вас, дорогі ветерани!». Побажав кожному здоров’я, бадьорості духу на довгі роки, а головне – мирного неба над Україною.
 
         Гості вітали ветеранів зі святом Перемоги, дякували за ратний подвиг у роки війни, вручили їм продуктові набори та зробили фото на пам’ять.
 
         Ветеранів турбують фронтові рани, та й вік у більшості з них вельми поважний, тому головними серед побажань районного керівництва ветеранам були побажання міцного здоров'я і бадьорості, сімейного затишку та заслуженої поваги від оточуючих. Попри хвороби і вік, пережиті важкі випробування у роки військової юності і післявоєнної відбудови, ветерани не втратили оптимізму. Деякі і досі тримають господарство і трудяться в міру своїх сил. Чи це не приклад для наслідування нинішній молоді?
Організаційний відділ
районної ради

Додати коментар

  • Адреси Інтернет та e-mail будуть автоматично перетворені на лінки.
  • Дозволені теги HTML: <p> <a> <span> <div> <h1> <h2> <h3> <h4> <h6> <h6> <em> <map> <area> <hr> <br> <br /> <i> <strong> <b> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tr> <td> <img> <b> <u> <font> <del> <ins> <sub> <sup> <quote> <blockquote> <pre> <address> <code> <cite> <embed> <object> <strike> <caption> <table> <tbody>
  • Рядки і параграфи з нового рядка робляться автоматично.

Більше інформації про форматування

CAPTCHA - захист від спаму та роботів
Це питання служить для "відсіювання" автоматичних рекламних розсилок.
1 + 13 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.