14 березня - День українського добровольця

Шановні земляки!
        У березні 2014 року, усвідомлюючи високий ризик військового вторгнення на територію материкової України та бажаючи захистити суверенітет та територіальну цілісність своєї держави, згідно з рішенням керівництва Самооборони Майдану, добровольці із Самооборони Майдану вирушили на військовий полігон для проходження військової підготовки з метою подальшої участі у воєнних діях.
 
        Як наслідок, з лав Самооборони Майдану було сформовано Перший добровольчий батальйон Національної гвардії. А вже 14 березня 2014 року понад п’ять сотень бійців Самооборони Майдану прибули на полігон в Київську область. Так розпочався бойовий шлях першого добровольчого батальйону, до якого примкнули тисячі свідомих громадян України.Вчителі, лікарі, студенти, підприємці – сотні майданівців – замість того, щоб після багатомісячних боїв у Києві поїхати по домівках, рушили з барикад Майдану на дальні барикади Донбасу боронити незалежність України та стали ідеологічною основою нової української армії.
         Тому саме сьогодні ми вшановуємо мужність та героїзм всіх захисників нашої незалежності.
 
        І водночас дуже важливо не ділити військових, добровольців, волонтерів на угрупування. Адже перемога наша можлива тільки за умови згуртованості. І День добровольця – це якраз і є символічна дата, щоб довести злагодженість, єдність кожного, хто у той чи інший спосіб долучається до захисту України.
 
        На сьогодні добровольці добре інтегровані у Збройні Сили України і виконують вагомі військові завдання. Проведення пропаганди військової служби, підняття патріотичної свідомості громадян сприятиме подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, підвищенню суспільної уваги і турботи про учасників добровольчих формувань.
 
         Бажаю Вам – шановні добровольці – добра, родинної злагоди, здоров’я, щастя й нових звершень у благородній справі служіння Україні та її народові. І нехай нарешті запанує мир на нашій землі!
 
         Зі святом Вас, українські добровольці!
 
Руслан Серпенінов,
голова районної ради

Додати коментар

  • Адреси Інтернет та e-mail будуть автоматично перетворені на лінки.
  • Дозволені теги HTML: <p> <a> <span> <div> <h1> <h2> <h3> <h4> <h6> <h6> <em> <map> <area> <hr> <br> <br /> <i> <strong> <b> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tr> <td> <img> <b> <u> <font> <del> <ins> <sub> <sup> <quote> <blockquote> <pre> <address> <code> <cite> <embed> <object> <strike> <caption> <table> <tbody>
  • Рядки і параграфи з нового рядка робляться автоматично.

Більше інформації про форматування

CAPTCHA - захист від спаму та роботів
Це питання служить для "відсіювання" автоматичних рекламних розсилок.
5 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.