Вшанували пам’ять Великого Кобзаря

        Ну що б, здавалося, слова...
        Слова та голос — більш нічого.
        А серце б'ється — ожива,
        Як їх почує!.. Знать, од бога
        І голос той, і ті слова
        Ідуть меж люди! .....

         Кожен великий народ має свої знакові постаті. Такою постаттю для нас українців є Тарас Григорович Шевченко. Він був і залишається справжнім митцем, людиною незвичайної долі і неймовірного таланту, що здобула світову славу.

 
         9 березня весь світ відзначає 205-у річницю від Дня народження Великого українця, пророка нашого народу Тараса Шевченка.
 
        7 березня у місті Сарни з нагоди Дня народження Тараса Шевченка відбулося покладання квітів до погруддя Великого Кобзаря.
 
         Вшанувати Великого Кобзаря прийшли народний депутат України, голова районної ради Руслан Серпенінов, заступник голови райдержадміністрації Наталія Параниця, керівники та працівники структурних підрозділів райдержадміністрації, районної ради, установ, підприємств, організацій, жителі міста, представники ЗМІ.
 
        В знак шани та вдячності до підніжжя пам’ятника Кобзарю були покладені квіти.
 
        Всі присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять Тараса Шевченка та патріотів України всіх часів, котрі вірою та правдою служили її інтересам, захищали від ворогів та клали за неї на вівтар найдорожче – своє життя.
 
        Тарас Шевченко — вірний син України. Він любив свою Батьківщину, мріяв про її свободу й незалежність. Де б він не був, куди б не закидала його доля, Шевченко завжди згадував рідні місця, прагнув швидше полинути в Україну, зустрітися з однодумцями. Його роздуми над долею народу, любов до Вітчизни, туга й печаль за нею на чужині висловлені в багатьох творах. Минуло багато часу, але поезії великого Кобзаря й зараз дивують, зачаровують сучасників, вчать відданості країні й безмірної синівської любові до матері-України й єднанню, бо тільки в ньому наша сила!
 
 
         Організаційний відділ
        районної ради

Додати коментар

  • Адреси Інтернет та e-mail будуть автоматично перетворені на лінки.
  • Дозволені теги HTML: <p> <a> <span> <div> <h1> <h2> <h3> <h4> <h6> <h6> <em> <map> <area> <hr> <br> <br /> <i> <strong> <b> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tr> <td> <img> <b> <u> <font> <del> <ins> <sub> <sup> <quote> <blockquote> <pre> <address> <code> <cite> <embed> <object> <strike> <caption> <table> <tbody>
  • Рядки і параграфи з нового рядка робляться автоматично.

Більше інформації про форматування

CAPTCHA - захист від спаму та роботів
Це питання служить для "відсіювання" автоматичних рекламних розсилок.
4 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.