Сарненщина вшанувала пам'ять Героїв Небесної Сотні та захисників Дебальцевого

        18 лютого в парку «Героїв майдану» міста Сарни зібралися представники влади району і міста, громадськість, небайдужі городяни, щоб у скорботі схилити низько голови перед пам’яттю людей різного віку, яких було вбито у мирний, цивілізований час ХХІ століття, згадати героїв Небесної Сотні, загиблих під час Революції Гідності 2014-ого року в сутичках зі спецназом і «тітушками» в урядовому кварталі Києва та на вул.Інститутській.
 
         Кожен із цієї Небесної сотні мали свою сім`ю, батьків, друзів, захоплення, свої симпатії і свої невідкладні справи. Але поклик їхньої душі призвав їх до боротьби за вільну, демократичну Україну. Цього дня нерозривними для нас є почуття гордості і невимовної гіркоти. Гордості – за самосвідомість, жертовність, відвагу нашого народу, а також гіркоти і болю – за страчені життя Небесної Сотні, за тисячі невинно вбитих у ході російської агресії. Участь у заході взяли голова районної ради Руслан Серпенінов, народний депутат України Сергій Євтушок, перший заступник голови райдержадміністрації Іван Назарець, учасники АТО, громадськість міста. Гідний поваги народ, має пам’ятати кожного, хто віддав своє життя за Свободу, Гідність та Незалежність нашої держави.
 
        Хвилиною мовчання усі присутні вшанували пам'ять загиблих на Майдані та в боях за Дебальцеве.
 
Організаційний відділ
районної ради

Додати коментар

  • Адреси Інтернет та e-mail будуть автоматично перетворені на лінки.
  • Дозволені теги HTML: <p> <a> <span> <div> <h1> <h2> <h3> <h4> <h6> <h6> <em> <map> <area> <hr> <br> <br /> <i> <strong> <b> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tr> <td> <img> <b> <u> <font> <del> <ins> <sub> <sup> <quote> <blockquote> <pre> <address> <code> <cite> <embed> <object> <strike> <caption> <table> <tbody>
  • Рядки і параграфи з нового рядка робляться автоматично.

Більше інформації про форматування

CAPTCHA - захист від спаму та роботів
Це питання служить для "відсіювання" автоматичних рекламних розсилок.
1 + 15 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.