20 лютого − День Героїв Небесної Сотні

        20 лютого вся Україна сумно зітхатиме, проливаючи гіркі сльози за душі тих, кого забрало небо… Забрало несправедливо і невблаганно… Забрало справжніх патріотів, справжніх героїв своєї держави.
 
         День Героїв Небесної Сотні відзначають щорічно 20 лютого відповідно до Указу Президента України Петра Порошенка «Про вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні» на знак вшанування відваги, сили духу і стійкості громадян, які віддали своє життя під час Революції гідності (листопад 2013 року – лютий 2014 року), захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України.
 
         Ми живемо в час Героїв, і ці Герої знаходяться серед нас. Вони захищають ідеали незалежності на сході, вони організовують допомогу нашим воякам, своєю щоденною копіткою роботою вони допомагають країні вийти з кризи. Саме ці люди сьогодні творять історію Української держави.
 
        Перед світлою пам’яттю предків – незламних борців за вільну і соборну Україну - саме наше покоління має зберегти державу, за яку проливали кров Герої Небесної Сотні та Герої, що загинули в зоні АТО/ООС. Перед обличчям небезпеки ми чітко бачимо, хто є хто, перевіряємо і переоцінюємо своїх друзів і ворогів.
 
         Дуже важко жити в часи змін. Труднощі, кризи та невдачі ми відчуваємо на собі. Але своїм бажанням змін українці заслужили на те, щоб жити в європейській сім’ї на рівні з іншими європейськими народами.
 
         Ми маємо вірити у наших вояків, ми маємо довіряти один одному і спільно будувати Україну - нову Україну, за яку не буде соромно! Ми повинні пам’ятати, що наша сила - у вірі і єдності! Кожен з нас має змінитися: змінюючи себе, ми змінюємо Україну.
 
         Безсмертні душі вбитих і закатованих відійшли у небеса, але вони вічно житимуть у народній пам’яті, бо Герої не вмирають!
 
         Вшануймо пам’ять тих Героїв, які віддали своє життя за перемогу добра над злом, правди над несправедливістю, за людську гідність і щасливе майбутнє свого народу. І нехай у всіх добрих справах допоможе нам Бог.
 
         Слава Україні!
         Героям Слава!
         Слава Небесній Сотні!
         Руслан Серпенінов,
         голова районної ради

Додати коментар

  • Адреси Інтернет та e-mail будуть автоматично перетворені на лінки.
  • Дозволені теги HTML: <p> <a> <span> <div> <h1> <h2> <h3> <h4> <h6> <h6> <em> <map> <area> <hr> <br> <br /> <i> <strong> <b> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tr> <td> <img> <b> <u> <font> <del> <ins> <sub> <sup> <quote> <blockquote> <pre> <address> <code> <cite> <embed> <object> <strike> <caption> <table> <tbody>
  • Рядки і параграфи з нового рядка робляться автоматично.

Більше інформації про форматування

CAPTCHA - захист від спаму та роботів
Це питання служить для "відсіювання" автоматичних рекламних розсилок.
1 + 9 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.