У Сарнах вшанували учасників бойових дій на території інших держав

        У Сарнах сьогодні з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 30-ї річниці виведення радянських військ з Афганістану відбувся мітинг-реквієм. Участь у заході взяли голова районної ради Руслан Серпенінов, голова райдержадміністрації Ярослав Яковчук, міський голова Світлана Усик, воїни-інтернаціоналісти, керівники та працівники структурних підрозділів райдержадміністрації, районної ради, установ, підприємств, організацій, жителі міста.
 
         До присутніх звернувся Ярослав Яковчук, голова райдержадміністрації. Він, зокрема, зазначив, що сьогодні ми схиляємо голови перед світлою пам'яттю полеглих та вшановуємо тих, кому довелося воювати на території інших держав. Біль і горе, принесені нам обома війнами, адже й зараз триває війна на Сході нашої країни, пам'ять про загиблих нікуди не дінуться з наших душ і сердець.
 
        Ярослав Яковчук від себе особисто та від імені голови районної ради Руслана Серпенінова побажав воїнам-афганцям мирного неба над головою, міцного здоров'я, сталевої волі та доброї долі.
 
      Також відбулося нагородження ветеранів-учасників бойових дій спільними грамотами районної ради та райдержадміністрації, подяками та нагрудними знаками Всеукраїнської спілки ветеранів Афганістану за подвиг, мужність і патріотизм.
 
         За вагомий особистий внесок у соціальний захист ветеранів, активну життєву й громадську позицію та з нагоди 30-річчя з Дня виведення військ з Афганістану, вшанування учасників бойових дій на території інших держав Почесною грамотою та пам’ятним знаком Рівненської обласної ради нагородили Василя Іванюка,депутата районної ради.
 
         Світлу пам’ять тих, хто віддав своє життя у страшній афганській війні, померлих внаслідок отриманих травм та поранень було вшановано хвилиною мовчання.
 
         Учасники заходу поклали квіти до Меморіалу військової Слави та пам’ятного знаку воїнам-афганцям.
 

Організаційний відділ
районної ради

Додати коментар

  • Адреси Інтернет та e-mail будуть автоматично перетворені на лінки.
  • Дозволені теги HTML: <p> <a> <span> <div> <h1> <h2> <h3> <h4> <h6> <h6> <em> <map> <area> <hr> <br> <br /> <i> <strong> <b> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tr> <td> <img> <b> <u> <font> <del> <ins> <sub> <sup> <quote> <blockquote> <pre> <address> <code> <cite> <embed> <object> <strike> <caption> <table> <tbody>
  • Рядки і параграфи з нового рядка робляться автоматично.

Більше інформації про форматування

CAPTCHA - захист від спаму та роботів
Це питання служить для "відсіювання" автоматичних рекламних розсилок.
4 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.